Zoeken naar vrijgevestigde psycholoog

vrijgevestigde psycholoog
pprbb.nl Welkom op de site van Psychologiepraktijk Roeline Blok-Bouma.
Roeline is GZ-Psycholoog, Eerstelijns Psycholoog NIP, Mindfulness-trainer en Compassie-trainer. De praktijk basis GGZ voor volwassenen en ouderen bevindt zich aan de Ermerweg 88H, 7812 BG in Emmen, in één van de gebouwen op het terrein van de oude melkfabriek in Noordbarge.
Vergoeding psychologische hulp: Hoe werkt het? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Huisartsen hebben daarvoor vaker een praktijkondersteuner GGZ of psycholoog binnen de praktijk. Mensen met lichte tot matige geestelijke gezondheidsproblemen of mensen met chronische stabiele problematiek zal de huisarts doorverwijzen naar de basis GGZ. De behandeling binnen de basis-GGZ gebeurt door psychiaters, vrijgevestigde psychotherapeuten, klinisch psychologen en GZ-psychologen.
Psycholoog Hellevoetsluis steunt indianen via Jana's' Kids Foundation van Jana Mashonee Welkom bij Psychologenpraktijk De Adelaar.
Psychologenpraktijk De Adelaar is een vrijgevestigde praktijk in Hellevoetsluis die zich richt op de persoonlijke ontwikkeling van volwassenen en het verwerken van onverwerkte traumatische gebeurtenissen. Eric de Haan is niet alleen psycholoog en oprichter van Psychologenpraktijk De Adelaar, maar ook een door de overheid erkend psychotherapeut en staat geregistreerd in het BIG-register BIG-nummer 89920621616.
Klinisch Psychologische Zorg Psychotherapie psycholoog emmen pepPEP-Wiersma.
Deze wet heeft tot doel de kwaliteit van de beroepsuitoefening in de individuele gezondheidszorg te bevorderen en te bewaken. Om klinisch psycholoog te worden volgen deelnemers de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog bij één van de zes regionale opleidingsinstellingen. Wat is psychotherapie? Psychotherapie door vrijgevestigde psychotherapeuten / klinisch psychologen.
PSUtrecht Psycholoog Psychotherapeut Specialisten Stad UtrechtPSUtrecht Psychologisch Psychotherapeutisch Specialisten stad Utrecht.
Wij zijn een groep van zelfstandig gevestigde psychotherapeuten en klinisch psychologen in de stad Utrecht. Onze website biedt een overzicht van alle aangesloten therapeuten, zodat u zich snel kunt oriënteren op de behandelaar die bij u past. Het kiezen voor een vrijgevestigde psychotherapeut of klinisch psycholoog heeft veel voordelen.
LVVP Home.
Psychologenpraktijk Ommen.
Over de praktijk. Praktijk voor Psychologie en Psychotherapie. het Nederlands Instituut van Psychologen NIP., de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie VGCt., de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten LVVP., de Vereniging voor EMDR Nederland EMDR Europe Practitioner en.
Home GZ Psychologen IJburg.
De verdere werkwijze kan per praktijk en per behandeling verschillen. Samen met de therapeut bepaalt u hoe de behandeling er voor u uit gaat zien. Mocht toch blijken dat u meer specialistische zorg nodig heeft, dan zorgt de psycholoog voor een snelle en adequate doorverwijzing.
Psycholoog en Psychotherapeut Monique Voogd Enschede.
Wie ben ik? Mijn naam is Monique Voogd, 42 jaar en ik ben psycholoog en psychotherapeut te Enschede. Ik werk sinds 2002 in de geestelijke gezondheidszorg; eerst als psycholoog en sinds 2011 ben ik ook als psychotherapeut ingeschreven in het BIG-register.
U zoekt een BIG geregistreerde psychotherapeut of psycholoog in Eindhoven?
Opleiding en ervaring. Ik ben Klinisch psycholoog, Psychotherapeut en Gezondheidszorgpsycholoog BIG geregistreerd. Verder ben ik cliëntgericht psychotherapeut, schematherapeut-senior en EMDR practitioner. Ik ben lid van de VCgP Vereniging voor Cliëntgerichte Psychotherapie, EMDR vereniging, en van LVVP Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten.
Psychologen Utrecht Psychologen Utrecht.
Klinisch psycholoog BIG. Cognitief gedragstherapeut VGCT. EMDR therapeut VEN. EMDR therapeut VEN. Psychologen Utrecht is een samenwerkingsverband van vrij gevestigde psychologen en psychotherapeuten, die zich op verschillende facetten van psychologische hulpverlening richten. Wij bieden zowel basis ggz als specialistische ggz.

Contacteer ons