Meer resultaten voor psycholoog friesland

psycholoog friesland
GGZ Friesland stelt aanbrengpremie in voor nieuw personeel Actueel Skipr.
GGZ Friesland heeft een aanbrengpremie ingesteld om nieuw personeel te vinden. De bonus voor het aanbrengen van nieuwe psychiaters, gz-psychologen, klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten en basisartsen kan oplopen tot vijftienhonderd euro. De ggz-instelling ziet zich hiertoe genoodzaakt vanwege de grote krapte op de arbeidsmarkt.
Psycholoog-vacatures in Friesland december 2018 Indeed.nl.
VACATURE: GEDRAGSWETENSCHAPPER Startdatum: Per februari 2019 Uren: 15 20 uur per week Omgeving: Oudega Smallingerland, Friesland Opleiding. 8 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Athenahoeve Vacatures in Oudega. Huisartsenzorg, fysiotherapie, diëtist, psycholoog, GGZ, en ouder-en kind-zorg. Wij zoeken per februari een.
Psycholoog in Leeuwarden Psycholoog in Leeuwarden Drs. Saapke Postma.
Gangbare behandelmethoden binnen de praktijk in Leeuwarden Friesland zijn: EMDR, Cognitieve gedragstherapie, Mindfulness, ACT, Systeemtherapie. U bent uniek daarom is maatwerk het uitgangspunt! U werkt samen met één vaste psycholoog. De psycholoog kan u op verschillende manieren helpen. Via individuele consulten, soms mogen ook naaste betrokkenen meepraten, praktische oefeningen, telefonische contacten, e-mailcontacten etc.
EMDR therapeut Friesland EMDR therapeuten.
EMDR therapeut Friesland. Sorteer onderstaande lijst door op de rubrieksnaam naam, adres, postcode etc. Klik per praktijk door voor meer info. In de kolom beroep betekent 1: werkzaam in de Basis Generalistische GGZ BGGZ; 2 werkzaam in de GespecialiseerdeGGZ SGGZ lees meer onder Specialisaties. EMDR Europe Practitioners herkent u aan de gekleurde regel. naam m/v adres postcode plaats telefoon e-mail info beroep website talen. Van der Sandeplein 5. 1 Orthopedagoog generalist. Vries, J, de. Wall, J.W.C, van der. 2 Klinisch psycholoog.
Vergoeding eerstelijns psychologische zorg 2017 De Friesland Zorgverzekeraar.
Bereken uw premie. JIJ EN DE FRIESLAND. JIJ EN DE FRIESLAND. Het online platform voor klantverhalen, handige videos én inspiratie op het gebied van vitaal eten, ontspannen, wonen, werken en zorgen. Profiteer en geniet! Benieuwd naar uw premie van de kortlopende reisverzekering?
Wie wij zijn Reitsma van Wieren.
Hiervoor heb ik in een aantal jaar in een bestaande 1e lijnspraktijk in Zaandam gewerkt en in een huisartsenpraktijk in Amsterdam. In 2008 ben ik met mijn gezin naar het mooie Friesland verhuisd en heb ik mij aangesloten bij de psychologenpraktijk van Jolanda Reitsma en Mariëlle van Wieren. Hiernaast voer ik praktijk in Blije, De Leerfabriek. Mijn aanpak is vooral gericht op het heden en de nabije toekomst en oplossingsgericht; U zit op dit moment ergens mee en dat is dan ook de insteek van onze gesprekken. Zo nodig wordt er een uitstapje gemaakt naar vroeger. Ook zal ik regelmatig nagaan of u tevreden bent met de vorderingen en onze aanpak. Ik maak gebruik van de volgende soorten therapie: cognitieve gedragstherapie, inzicht-gevende therapie, EMDR en oplossingsgerichte therapie. U kunt bij mij ook altijd terecht voor een eenmalig advies. Ik behaalde mijn master psychologie in 2009 aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna heb ik gewerkt in een GGZ-instelling en als medisch psycholoog op de afdeling oncologie van het UMCG.
Psycholoog Friesland Alle psychologen in de provincie Friesland.
Psycholoog vinder.nl Vind een psycholoog bij u in de buurt! Vind psychologen door heel Nederland. Of kom direct in contact met psychologen via één e-mail! U bent nu hier: Home Friesland. Hieronder vindt u een overzicht van alle psychologen in Friesland.
Friesland Archieven Psychologenweb.
Alle psychologen in Friesland. Psychologen per provincie. PSYCHOLOOG BIJ U IN DE BUURT. Zoekt u een psycholoog bij u in de buurt? Gebruik de handige zoekfunctie of klik op 1 van de provincies. Op Psychologenweb proberen we een zo compleet mogelijk overzicht te geven van alle psychologen in Nederland.
Psycholoog Friesland KwadrantGroep.
Odensehuizen in Friesland. Intensieve terminale zorg. Psychische klachten, zoals angst, depressie of geheugenproblemen, al dan niet in combinatie met lichamelijke klachten, kunnen het dagelijks doen en laten behoorlijk ontregelen. Als het u niet lukt hier zelf uit te komen, dan kan onze psycholoog ingeschakeld worden.
Met deze lokkertjes proberen zorgorganisaties personeel te werven.
De aanbrengpremie van GGZ Friesland. De aanbrengpremie die GGZ Friesland, de grootste instelling op het gebied van geestelijke gezondheidszorg in de provincie Friesland heeft ingeroepen, komt op het volgende neer: iedereen die een nieuwe psychiater, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, verpleegkundig specialist art 14, een Specialist Ouderengeneeskunde of een ANIOS basisarts aanbrengt krijgt een bonus.
Behandelteam Revalidatie Friesland.
25/12/2018 Een lichtje in een donkere tijd is iets dat warmte geeft en je hart verblijdt De kerstdagen zijn bijzondere dag https//t.co/anDoCE6erp.: Steun Revalidatie Friesland. Veel gestelde vragen. Laat zien wat je kunt. 2019 Revalidatie Friesland. Login werknemers Login werknemers token.

Contacteer ons