Zoeken naar de psycholoog

de psycholoog
Krijg ik een vergoeding voor de psycholoog? Besured.
Je hoeft geen eigen risico te betalen. Psycholoog of psychotherapeut. Verwijst de huisarts je door naar een psycholoog of psychotherapeut? Ook dan worden de kosten vergoed vanuit de basisverzekering. Je betaalt wel eigen risico voor een bezoek aan de psycholoog of psychotherapeut.
Wat doet de psycholoog?
Het kan ook tijdens de gesprekken duidelijk worden dat uw vraag complexer is en om een langere behandeling vraagt. In goed overleg met u en de huisarts bespreken wij dan wat voor u de verschillende mogelijkheden zijn. Wat doet de psycholoog?
De psycholoog als relatietherapeut Liefde met Passie.
De psycholoog als relatietherapeut. Voordat we ingaan op wanneer je zou kunnen kiezen voor een psycholoog als relatietherapeut, is het wellicht handig even kort uit te leggen wat een psycholoog nu feitelijk is en wat hij doet. Wat is een psycholoog?
Hoe werkt therapie? Vind-een-Psycholoog.nl.
Deze ontmoeting dient ervoor om samen te kijken of de psycholoog iets voor je kan betekenen. De psycholoog krijgt een beeld van jouw verhaal en jouw vraag en jij krijgt een beeld van de werkwijze en de psycholoog als persoon.
Zo, even mijn hart luchten bij de psycholoog NRC.
Ik ben in maart bij de psycholoog begonnen. Eén keer per maand ga ik er naartoe. De stap was niet echt moeilijk, maar ik heb er toch lang over gedaan. Mijn beste vriendin was al een paar keer bij een psycholoog geweest.
Wordt een traject bij de psycholoog vergoed? Promovendum.
Wordt een traject bij de psycholoog vergoed? Psychologische zorg geestelijke gezondheidszorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. U moet hiervoor wel zijn doorverwezen naar de psycholoog door uw huisarts of medisch specialist. Bent u door de huisarts doorgestuurd naar de praktijkondersteuner binnen de huisartsenpraktijk?
De psycholoog Medisch Spectrum Twente.
Zonodig kunnen bij dit gesprek andere betrokkenen aanwezig zijn, zoals uw partner of uw kinderen. In dit gesprek wordt ingegaan op de diagnostische conclusies uit het onderzoek en geeft de psycholoog adviezen over de omgang met uw klachten in het dagelijks leven.
Wanneer naar de psycholoog GC Reeshof.
Een psycholoog kan ook helpen bij lichamelijke klachten waarbij de huisarts of specialist geen lichamelijke oorzaak heeft kunnen vinden, zoals.: nervositeit, hyperventilatie, onrust. hoofdpijn, buikpijn of pijn in de rug of nek. maag en darmklachten. raquo Wanneer naar de psycholoog.
De Psycholoog Praktijk voor individuele en gezinstherapie Leiden.
De Psycholoog Praktijk voor individuele en gezinstherapie Leiden. De Psycholoog Praktijk voor individuele en gezinstherapie Leiden. Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. Adres Frans van Mierisstraat 6. 2316 AM Leiden. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen.
Tijdschrift De Psycholoog NIP.
Adverteren in De Psycholoog. Tijdschrift De Psycholoog is het leidende maandblad voor de beroepsgroep in Nederland. De Psycholoog heeft een hoge oplage 13.000 en bereikt nagenoeg de gehele beroepsgroep. De Psycholoog wordt 11x per jaar verzonden aan alle leden van het NIP.
De Psycholoog Psychologie Veenstra.
Mijn naam is Sandra Veenstra 1966. Ik ben in 1989 afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Daarna heb ik een postdoctorale opleiding gevolgd tot psychotherapeut BIG register nr 09048827016 en klinisch psycholoog BIG register nr 99048827025.

Contacteer ons