Meer resultaten voor therapie psycholoog

therapie psycholoog

Toelichting: Werkzaam bij Iriszorg als GZ psycholoog, tevens vanuit eigen praktijk supervisie/leertherapie cognitieve gedragstherapie/schematherapie. Eigen praktijk: Praktijk Rosema. Adres: Conradkade 28, 2517 BN, Den Haag. Eigen praktijk: Praktijkploegaert tevens werkzaam binnen GGZ Rivierduinen. Adres: Tom Navislaan 2, 2493 BN, Den haag. Instelling: Claassen Mental Health Services. Adres: Jacob Marislaan 72, 6813 JX, Arnhem. Toelichting: alleen supervisie, geen therapie.
Cognitieve gedragstherapie CGT bij Psycholoog Utrecht Oost Psycholoog Utrecht Oost.
Mindfulness bij Psycholoog Utrecht Oost. Coaching bij Psycholoog Utrecht Oost. Cliëntgerichte psychotherapie bij Psycholoog Utrecht Oost. Affect Fobie Therapie AFT bij Psycholoog Utrecht Oost. Kortdurende psychische hulp in de eerstelijn KOP-model bij Psycholoog Utrecht Oost. Positief Zelfbeeld COMET bij Psycholoog Utrecht Oost.
Welkom Psychologie Praktijk.
De praktijk voor cognitieve gedragstherapie, schema therapie en EMDR. Wist u dat. 41% van alle volwassenen in Nederland een of meerdere keren in zijn leven een psychische stoornis krijgt en dat in enig jaar 20% van de volwassenen een serieus psychisch probleem heeft?
Psycholoog Oisterwijk, Moergestel, Tilburg Psychologiepraktijk Mooi.
De therapieën die ik gebruik zijn Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, Schematherapie, inzichtgevende en oplossingsgerichte therapie. Partners bied ik EFT relatietherapie en de cursus Houd Me Vast aan. Met gezinnen werk ik systeemtherapeutisch en bij opvoedingsproblemen met kinderen en adolescenten bied ik begeleiding.
Inzichtgevende gesprekstherapie Geen wachtlijsten Direct-Psycholoog.
In dit geval heeft de cliënt zelf al spontaan de eerste stap gezet naar inzichtgevende therapie. Wanneer de cliënt niet vanuit zichzelf een ontdekkende houding aanneemt, maar wel een hulpvraag heeft, zal de psycholoog in het begin een meer directieve houding aannemen door te vragen naar fantasieën, dromen, emoties, angsten, enzovoorts, om op die manier de eerste stap naar inzichtgevende therapie te zetten.
EMDR Deurne Centiv.
Onze EMDR therapeut is werkzaam op de Sint Jozefstraat 30 in Deurne de Hoeksteen. U kunt voor de deur gratis parkeren. Op de eerste verdieping bevindt zich de wachruimte waar onze EMDR therapeut u zal ophalen voor de therapie. Centiv is aangesloten bij de huisartsensamenwerking organisatie PoZoB in Deurne waardoor een behandeling vanuit de huisarts extra soepel kan verlopen. Via de onderstaande link kunt u direct een afspraak met ons inplannen. Heeft u hulp nodig? Bel met 088 47 82 200, mail of meld u direct aan. Veel gestelde vragen. Bekijk actuele wachttijd per regio juli 2018. Vacature GZ psycholoog.
Roeterdink Coaching en Therapie Psycholoog Coach Wijchen.
Waarschijnlijk ben je op mijn website omdat je op zoek bent naar therapie of coaching in Wijchen. Het is voor de meeste mensen een spannende stap om hulp van een psycholoog te zoeken, maar het is zeker de moeite waard om te ontdekken hoe je weer meer levensgeluk vindt.
Over schematherapie Schematherapie.
Hierdoor verandert niet alleen je gedrag, maar veranderen ook je gedachten en gevoelens. Onderstaande video geeft een korte inleiding over schematherapie. Liever iets lezen? Download gratis dit artikel: J. Gieles, Psychologie Magazine, december 2012: Schematherapie of lees een van onderstaande boeken.:
Psychologenpraktijk Ede / Psycholoog in Ede.
De opdrachten die ik kreeg voerde ik uit. De cognitieve therapie was wel confronterend. Het heeft me uitstekend geholpen, we hebben ook gelachen. Ik ben er sterk uitgekomen. Dank Thamar het was me zeer aangenaam. Ik vond mijn gesprekken met Thamar heel prettig ze is vriendelijk geduldig, en helpt je om anders naar dingen te kijken. Mocht ik nog eens psychologische hulp nodig hebben zou ik zeker naar haar terug gaan. Thamar is een professionele en erg vriendelijke psycholoog.
Mentaal Beter Rotterdam Psycholoog Rotterdam GZ praktijk.
van Zanen Psycholoog. Mijn naam is Kristian van Zanen, ik ben werkzaam als psycholoog op de afdeling Volwassenen bij Mentaal Beter Rotterdam. Tijdens mijn werk hecht ik veel waarde aan het contact met de cliënt de therapeutische relatie, omdat mijn overtuiging is dat deze relatie vaak de leidraad van de behandeling vormt. Ik heb ervaring met de behandeling van diverse psychische problemen, meestal vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader, waar nodig gebruik makend van elementen uit de interpersoonlijke psychotherapie IPT of persoonsgerichte therapie.
Behandelingen Psycholoog.nl. Naamloos-2. Naamloos-2.
ACT richt zich dus niet zozeer op wat mensen precies denken en op het veranderen of vermijden daarvan, maar op het leren omgaan met die gevoelens en gedachten door hier meer afstand van te nemen. Vind hier een psycholoog met de specialisatie die bij je past!

Contacteer ons