Op zoek naar psycholoog?

psycholoog
Beroep Psycholoog YouChooz.nl.
Psycholoog is geen beschermde titel. Om de universitair opgeleide psycholoog te beschermen, heeft het Nederlands Instituut Psychologen NIP een speciale titel aangesteld: psycholoog NIP. Deze psychologen hebben een universitaire master in de Psychologie en minimaal 1440 uren werkervaring als psycholoog.
Psycholoog nodig? Direct een psycholoog zonder wachtlijst!
Vaak zijn deze psychische klachten goed te behandelen door een psycholoog. Daarnaast kan een psycholoog begeleiding bieden bij andere aspecten van uw leven en u helpen bij het optimaal ontwikkelen en benutten van uw capaciteiten. Op deze website vindt u de psycholoog die bij u past.
Gerben Psycholoog Gerben Psycholoog.
Deze kan bepalen of doorverwijzing naar een psycholoog zinvol is. Sinds 2015 wordt de zorg aan jongeren tot 18 jaar vergoed door de gemeente. Het centrum voor jeugd en gezin kan je daarom ook doorsturen naar een psycholoog. Neem gerust contact op!
Psycholoog vergoeding uit het basispakket HEMA.
Wanneer heb ik recht op psycholoog vergoeding? In de basiszorgverzekering van HEMA Zorgverzekering heb je in de meeste gevallen recht op een psycholoog vergoeding. Voor deze Generalistische Basis GGZ, beter bekend als psychische zorg, kun je terecht bij een gezondheidspsycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog.
Psycholoog Welkom bij Klimmendaal.
Verder behoort het tot de taak van de psycholoog om u en de directbetrokkenen, maar ook de medebehandelaars inzicht te geven in het mogelijk gewijzigd gedrag en het cognitief functioneren. Dit is vooral bij patiënten met een hersenbeschadiging van groot belang.
Psychologen Leiden Leidschendam Voorburg Den Haag.
Je kunt er terecht voor uiteenlopende problemen, klachten en behandelingen. Onze psychologen zijn ervaren, deskundig en werken onder diverse registraties, zoals basis gz psycholoog, klinisch psycholoog en register psycholoog. Als je niet zeker weet of je naar een psycholoog kunt, dan kun je eerst deze pagina bezoeken met meer informatie.
GC Schalkwijk Psychologen.
Gert Haringsma, Eerstelijns Psycholoog NIP. Specialisaties: traumaverwerking EMDR, cognitieve therapie, behandeling angst en depressie, rouwverwerking, interpersoonlijke therapie, kortdurende persoonlijkheidstherapie. Werkdagen: dinsdag en donderdag. Semra van Leeuwen-Sözer, Gezondheidszorgpsycholoog en Kinder Jeugd Psycholoog. Specialisaties: problemen van of bij kinderen van 6 18 jaar, Turkstalige en/of Islamitische doelgroep, cognitieve therapie en directieve therapie.
Psycholoog Wikipedia.
2 Als een psycholoog een opleiding heeft gevolgd tot psycholoog, dan heeft deze in de Nederlandse situatie een bachelorgraad op hbo niveau of een mastergraad op academisch niveau. Het verschil tussen een hbo-psycholoog ook wel toegepast psycholoog genoemd en een wo psycholoog, is dat de laatste is opgeleid tot wetenschapper.
Pagina's' Psycholoog.
De psycholoog diagnosticeert en behandelt psychische problemen. De psychologen van De Zorgcirkel zijn gespecialiseerd in het werken met ouderen. Zij hebben veel ervaring met het diagnosticeren van dementie en andere neurologische en lichamelijke ziektebeelden die verband houden met ouder worden.
Psycholoog Friesland KwadrantGroep.
Als het u niet lukt hier zelf uit te komen, dan kan onze psycholoog ingeschakeld worden. Wat kan de gezondheidszorgpsycholoog voor u doen? De gezondheidszorgpsycholoog biedt begeleiding en behandeling aan u, uw naasten en/of zorgverleners. De psycholoog werkt bij u thuis en in het verzorgings of verpleeghuis.
2417 psychologen in Nederland.
Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde psychologen. Laatst gewaardeerde psychologen. Psycholoog Jacobs, E.A.M. Psycholoog Sietsma, J. Psycholoog Swinkels, M.A.J. Psycholoog Lempens, H.E.J.J. Psycholoog Vemer, B.W.E. Volg ZorgkaartNederland op Twitter. Partners van ZorgkaartNederland. Wat is ZorgkaartNederland?

Contacteer ons