Resultaten voor obesitas psycholoog

obesitas psycholoog
Aalsterveld Psychologen Obesitas de baas.
Obesitas de baas is een programma voor mensen met ernstig overgewicht of obesitas. Psycholoog, diëtist en fysiotherapeut/sportcoach werken samen om u te helpen uw eet, beweeg en gedragsgewoonten blijvend te veranderen. Na aanmelding wordt gestart met een intakegesprek bij de psycholoog, waarin gekeken wordt of het programma voldoende bij u aansluit.
Psycholoog Obesitascentrum Máxima Medisch Centrum. search. menu. close. eye. search. search. close.
Waarom een psycholoog in het behandeltraject? Marieke van de Wal is psycholoog bij Obesitas Centrum Máxima. Vaak vinden mensen een gesprek met haar spannend; bij een psycholoog wordt immers al gauw gedacht aan iemand die uitgebreid in je verleden graaft.
Wat heeft een psycholoog te maken met obesitas? Praktijk voor Voedingspsychologie.
13 februari 2014 door Lieveke 1 Reactie. Wat heeft een psycholoog te maken met obesitas? In een artikel van Anita Jansen, in de Psycholoog, wordt de aanpak van obesitas omschreven als een missie voor psychologen. Waarom dat zo is wordt in deze en de vorige blog uitgelegd.
Onze behandeling: operatie en programma voor leefstijlverandering NOK.
Zo wordt u behandeld door een internist, psycholoog, chirurg, arts, diëtist en bewegingsdeskundige. Dit team is gespecialiseerd in de behandeling van obesitas en de professionals hebben jarenlange ervaring. Ze overleggen regelmatig over uw persoonlijke situatie en welke behandeling het beste bij u past.
Overgewicht Zoek een therapeut, psychotherapeut, psycholoog of coach voor overgewicht.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contact met de beheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie Drenthe, Zeeland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Groningen, Gelderland, Friesland, Zuid-Holland of Flevoland. Vind-een-therapeut.nl 2010-2018 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Obesitas Inge Versteeg.
Vanwege mijn ruime ervaring met psychologische behandeling van obesitas kan ik u deze behandeling wel bieden, echter zal dat onder de onvergoede zorg gaan vallen. Ben je op zoek naar een psycholoog en herken je jezelf in de bovengenoemde klachten, of heb je andere psychologische problemen, dan kan je je bij mij aanmelden voor therapie.
Overgewicht Zoek een psycholoog of psychotherapeut voor overgewicht Vind-een-Psycholoog.nl.
Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Personen met een visuele beperking. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging. In de therapiepraktijk. Psycholoog aan huis. Therapie over het internet. Therapie via chat.
Bij de NOK werken diverse professionals, lees meer over ons team NOK.
Een team van medisch specialisten begeleidt u bij de behandeling van morbide obesitas. U zult tijdens het hele traject bijgestaan worden door professionals uit verschillende vakgebieden, zoals een internist, psycholoog, chirurg, arts, diëtist en bewegingsdeskundige. Zij werken ieder volgens een vast behandelplan, dat speciaal voor u is gemaakt.
Dieetbehandeling bij overgewicht UMC Utrecht.
We spreken van overgewicht als uw body mass index BMI hoger is dan 25. De BMI geeft de verhouding aan tussen uw lengte en gewicht. Als uw BMI hoger is dan 30, dan spreken we van obesitas. Bereken uw BMI als u wilt weten of u overgewicht hebt.

Contacteer ons