Resultaten voor psycholoog zonder verwijzing

psycholoog zonder verwijzing
Psychologen-Assen Kosten en vergoedingen.
Op de verwijsbrief van de arts dient bovenstaande duidelijk aangegeven te zijn en voorts ook dat het een verwijzing betreft naar de GBGGZ. Als uit de intake blijkt dat er geen sprake is van een DSM-IV stoornis, die onder de verzekerde zorg valt, kan de intake wel bij uw verzekering gedeclareerd worden als Onvolledig" Behandeltraject OB. Met de psycholoog en huisarts kunt u in dat geval bespreken welke andere mogelijkheden er zijn om aan uw klachten te werken.
Goed nieuws: meer mensen bezoeken een psycholoog! flevopost.nl Nieuws Regio.
Dit heeft te maken met meerdere factoren, zegt Tamminga. De meeste mensen weten dat je via een verwijzing van de huisarts terecht kan bij een psycholoog. Wat veel mensen echter niet weten, is dat je zonder verwijzing terecht kunt in de onvergoede zorg.
Dit domein is gereserveerd.
Psychologenpraktijk Raak.
Alles wat tijdens de sessies besproken wordt tussen cliënt en psycholoog is vertrouwelijk. Informatie wordt alleen aan derden verstrekt, indien u hiervoor toestemming geeft. Ik werk volgens de richtlijnen van de WGBO wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst en uw gegevens zijn volledig beschermd. De praktijk werkt samen met huisartsen in Nijmegen. Rapportage aan de huisarts gebeurt alleen als u hier geen bezwaar tegen maakt. Van iedere ingeschreven cliënt wordt een digitaal dossier bijgehouden. In uw dossier worden uw gegevens genoteerd. Wanneer u niet meer bij mij komt, sluit ik na het laatste consult het dossier af. Na afsluiting van het dossier ben ik wettelijk verplicht dit vijftien jaar te bewaren, daarna wordt het dossier definitief vernietigd. U kunt zich, zowel met als zonder verwijzing van uw huisarts, telefonisch aanmelden op werkdagen tussen 0900: 1700: uur voor het maken van een afspraak.
Psychologenpraktijk Utrecht Zonder wachtlijst Psychologenpraktijk Hammingh. Naamloos-2. Naamloos-2.
Maar dit betekent geen wachtlijst, geen verwijzing nodig, meer privacy er wordt geen diagnose of behandelplan aan de verzekeraar doorgegeven, en langere gesprekken. Voor een lijst van toegezegde vergoedingen klik hier. Raadpleeg altijd je zorgverzekering zodat je precies weet wat je wel en niet vergoed krijgt. 3524 AL Utrecht. Neem contact op met Nienke Hammingh. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Neem contact op. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Betrouwbare informatie over psychische klachten. Altijd een erkende psycholoog bij jou in de buurt.
Waar vind ik hulp bij psychische problemen? Rijksoverheid.nl.
Verwijzing naar basis GGZ of gespecialiseerde GGZ. Kan de huisarts of praktijkondersteuner u onvoldoende behandelen? Dan verwijst hij u naar de basis GGZ of gespecialiseerde GGZ. Ook de bedrijfsarts of jeugdarts kan u doorverwijzen. Lichte tot matige psychische problemen vallen onder de basis GGZ. Dit kan bestaan uit.: Gesprekken met onder andere een psycholoog, psychotherapeut of psychiater.
Psychologenpraktijk Montfoort Home.
Psychologe Monika Jemelikova is geregistreerd Psycholoog NIP en GZ-psycholoog wet BIG; aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten LVVP en de Vereniging EMDR Nederland. U kunt bij mij bijvoorbeeld terecht met.: PTSS klachten trauma. vermoeidheid en pijn. problemen in de relatie. problemen op het werk. Het eerste gesprek is bedoeld om kennis te maken en uw problemen in kaart te brengen. Gezamenlijk gaan we dan bekijken welke stappen er verder nodig zijn. Ik werk met verschillende beproefde methoden, waaronder cognitieve gedragstherapie, EMDR, inzichtgevende therapie, relatietherapie, mindfulness en lichaamsgerichte technieken. U kunt zich zonder verwijzing aanmelden: telefonisch of via e-mail.
Psycholoog Houten Psychologiepraktijk Annedi Bel. 06-33175338.
3995 GA Houten. Psychologiepraktijk Annedi, een erkende psycholoog in Houten. Je kunt terecht zonder verwijzing van de huisarts. De praktijk is voor iedereen toegankelijk, uit de regio Nieuwegein, Vianen, Bunnik, Odijk, IJsselstein, Zeist en Utrecht, maar ook wanneer u verder weg woont.
Voor wie www.psychologenpraktijkhoorn.nl.
In de meeste gevallen zal uw aanmelding bij onze praktijk plaatsvinden op basis van een verwijzing door uw huisarts. Deze heeft na het vernemen van uw klachten de keuze gemaakt om u te verwijzen voor een behandeling in de Basis GGZ of de Specialistische GGZ, beide mogelijk bij de Psychologen Praktijk Hoorn. In de verwijsbrief zal hij of zij het e.e.a. Uw behandeling valt in deze gevallen onder de categorie verzekerde zorg, vergoeding geschiedt vanuit het basispakket van uw zorgverzekering en zal bij nog openstaand eigen risico daarmee worden verrekend. Als particulier c.q. In sommige gevallen zult u de hulp van één van onze psychologen inroepen zonder dat er sprake is van klachten of problemen die vallen onder de Zorgverzekeringswet.
Kosten voor eerstelijns en kinderpsycholoog PIP Hilversum.
De stap naar een psycholoog kan onzekerheid met zich meebrengen. U wilt een helder beeld van de kosten en vergoeding. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze zaken bij psychologenpraktijk PiP Hilversum. Voor vragen kunt u ook bellen naar 035-7200904 of het contactformulier invullen. Aanmelden bij PIP. Als u zich aan wilt melden bij psychologenpraktijk PiP Hilversum, heeft u een verwijsbrief van de huisarts nodig. Om voor vergoeding door verzekeraar volwassenen of gemeente kinderen en jongeren in aanmerking te komen, moet de huisarts een vermoeden hebben van een DSM-stoornis. Zonder verwijzing kunt u bij PiP terecht voor onder meer kindercoaching, ouderbegeleiding, arbeidsgerelateerde problematiek.
Vergoeding voor de psycholoog? Check fbto.nl.
Je krijgt de behandeling helemaal vergoed als je kiest voor een zorgverlener die een contract met ons heeft. Je psycholoog kan je vertellen of we contractafspraken hebben gemaakt. Je kunt ze ook vinden in de Zorgzoeker. Lees ook de voorwaarden voor vergoeding. Kies je voor een zorgverlener zonder contract?

Contacteer ons