Resultaten voor psycholoog zonder verwijzing

psycholoog zonder verwijzing
afspraak bij de psycholoog eerst naar de huisarts? Scholieren.com forum.
En hoe kom ik nu te weten, wie een goede psycholoog is? Mijn huisarts stelde er een voor. Str0nk 1956: 19-09-2004. Hij heeft me een lijstje gegeven met allemaal psychologen, maandag even 1 bellen. Verwijderd 1750: 20-09-2004. Eleanor Rigby schreef op 09-09-2004 @ 1403.: ja, je moet namelijk een verwijzing krijgen. ik in ieder geval wel toen. Fantme 1822: 20-09-2004. zelfs voor bjz moest ik eerst langs de huisarts dat ik niet ben gegaan omdat ik niet durfde en dat het later via een andere weg is gegaan is wat anders, en die weg duurde langer dan wanneer ik zelf was gegaan. Je kan idd ook zonder verwijzing naar bepaalde psychologen maar deze zul je zelf moeten betalen vrees ik.
Vergoeding Psychologenpraktijk Westgeest.
Geef daarbij aan dat de behandeling wordt uitgevoerd door een GZ-psycholoog, werkzaam in de GB-GGZ, die geen contract met de zorgverzekeraar heeft. Je wilt zonder verwijzing van huisarts komen praten. In dat geval heb je niets nodig. Je ontvangt een factuur van de praktijk.
StressWise De toegankelijke psycholoog Rotterdam.
De toegankelijke psycholoog Rotterdam StressWise Rotterdam. Hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie. Zet de juiste acties in om te komen waar je wilt zijn. Verminder je angstgevoelens en leer vrijer te bewegen. Herstel de verbinding en breng liefde terug in de relatie. Training / Coaching. In acht weken van stress naar ontspanning. Training / Coaching. Op weg naar een nieuwe balans; preventie of herstel van burn-out. Training / Coaching. Reken definitief af met overtollige kilos. Geen eigen risico zorgverzekering. Geen verwijzing van je huisarts nodig.
Aanmelden Kinderen Jeugd Van Rhoon Psychologen. Aanmelden Kinderen Jeugd Van Rhoon Psychologen.
Het is ook mogelijk om zonder tussenkomst van een verwijzer hulp te ontvangen, in dit geval is er sprake van onvergoede zorg. Generalistische Basis GGZ. Kinder en jeugdpsychologie. Procedure, vergoeding en wetgeving. Kinderen en Jeugd. Informatie voor Verwijzers. 2014 Van Rhoon Psychologen.
Werkwijze, aanmelding, tarief en vergoeding bij psycholoog.
heb en de wijze waarop zij me begeleid heeft" Susan. Werkwijze, aanmelding, tarief en vergoeding bij psycholoog Petra van der Heiden. Verwijzing huisarts niet nodig. Voor mijn therapie heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Ik denk dat jij zelf heel goed kunt beslissen of je hulp nodig hebt.
Goed nieuws: meer mensen bezoeken een psycholoog! flevopost.nl Nieuws Regio.
Dit heeft te maken met meerdere factoren, zegt Tamminga. De meeste mensen weten dat je via een verwijzing van de huisarts terecht kan bij een psycholoog. Wat veel mensen echter niet weten, is dat je zonder verwijzing terecht kunt in de onvergoede zorg.
Psycholoog Nijmegen Vergoedingen en verwijzing huisarts voor psychologische hulp.
dat het gaat om een verwijzing naar een psycholoog in de Generalistische Basis-GGZ of naar een psycholoog in de Specialistische GGZ bij de meer complexe of zwaardere problematiek. de AGB-code, adres en de handtekening van de arts. Vaak kunt ook met een verwijsbrief van bedrijfsarts of specialist bij een psycholoog terecht.
PRAKTIJK AMSTERDAM coaching therapie.
Een andere belangrijke regel betreft de verwijzing door de arts. Zonder verwijzing geen vergoeding. Alleen huisartsen, bedrijfsartsen en jeugdartsen mogen verwijzen. Sommige verzekeraars staan ook verwijzingen door medisch specialisten toe. De verwijzing moet aan bepaalde voorwaarden voldoen en uitgeschreven zijn voordat het eerste gesprek met de psycholoog plaats heeft.
Psychologenpraktijk Utrecht Zonder wachtlijst Psychologenpraktijk Hammingh. Naamloos-2. Naamloos-2.
Maar dit betekent geen wachtlijst, geen verwijzing nodig, meer privacy er wordt geen diagnose of behandelplan aan de verzekeraar doorgegeven, en langere gesprekken. Voor een lijst van toegezegde vergoedingen klik hier. Raadpleeg altijd je zorgverzekering zodat je precies weet wat je wel en niet vergoed krijgt. 3524 AL Utrecht. Neem contact op met Nienke Hammingh. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Neem contact op. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Betrouwbare informatie over psychische klachten. Altijd een erkende psycholoog bij jou in de buurt.
Psychologen-Assen Kosten en vergoedingen.
Op de verwijsbrief van de arts dient bovenstaande duidelijk aangegeven te zijn en voorts ook dat het een verwijzing betreft naar de GBGGZ. Als uit de intake blijkt dat er geen sprake is van een DSM-IV stoornis, die onder de verzekerde zorg valt, kan de intake wel bij uw verzekering gedeclareerd worden als Onvolledig" Behandeltraject OB. Met de psycholoog en huisarts kunt u in dat geval bespreken welke andere mogelijkheden er zijn om aan uw klachten te werken.
Voor wie Psychologenpraktijk Etten Leur.
Wanneer u zich zonder verwijzing van de huisarts aanmeldt, vraagt u dan informatie over de mogelijkheden en de vergoeding van de zorg, zodat hier bij aanvang van de behandeling voor u duidelijkheid over is. Psychologenpraktijk Etten-Leur Achtervang 26b 4872 AM Etten-Leur Tel.076-5032221.:

Contacteer ons