Resultaten voor 2e lijns psycholoog

2e lijns psycholoog
Sociale Kaart Amsterdam: search: trefwoord: psychologen: 127.
Praktijk voor Psychoanalytische Psychotherapie. Klinisch psycholoog / psychotherapeut: mevr. Hortusplantsoen 14 1, 1018 TZ Amsterdam. Praktijk voor Psychotherapie. Psychotherapeut / gz-psycholoog: mevr. Bolijn Gespecialiseerd in jeugd, gezins en volwassenen problematiek. Finsenstraat 1, 1098 RD Amsterdam. Praktijk voor Psychotherapie Amsterdam e.o. Praktijk voor zowel specialistische ggz-zorg tweedelijns zorg als generalistische basis-ggz eerstelijns zorg. Het behandelteam bestaat uit psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten en psychiaters. Parnassusweg 207, 1077 DG Amsterdam. Praktijk voor Relatie en Gezinstherapie Rawankaw. Voor relatieproblemen, opvoedingsvragen, angsten of depressieve klachten, traumaverwerking. Deskundige hulp bij diverse problemen aan vluchtelingen en migranten. Therapeut: Fariba Rhmaty. Spreektalen: Nederlands, Perzisch Farsi, Dari, Turks., Prins Hendrikkade 105 hs, 1011 AJ Amsterdam. Praktijk voor therapie en coaching Prisma. Prisma-praktijk is een samenwerkingsverband van zelfstandig gevestigde professionals. Het aanbod bestaat uit ambulante specialistische tweedelijns GGz en eerste lijns psychologische hulp.
Home ProMind Psychologen.
Nou weet ik niet wat een goede psycholoog moet zijn, maar deze gaf mij een goed gevoel en ik heb echt het gevoel dat ik na de gesprekken de wereld weer aankan. vrouw, 28, Alkmaar. Ik vond het een hele stap om naar een psycholoog te gaan.
Gespecialiseerde ggz ONVZ Zorgverzekeraar. ONVZ. ONVZ.
Wij vergoeden alleen de gebruikelijke zorg die u nodig heeft. Hier is gebruikelijke zorg: de gespecialiseerde ggz die psychiaters en klinisch psychologen normaal gesproken verlenen en waarvan de effectiviteit is bewezen. Eenvoudig als het kan, ingewikkelder als het nodig is.
Psychologische behandeling Psychologen Weerdsingel Utrecht.
Dit is een behandeling die meestal langer duurt. Vaak is er voorafgaand al behandeling bij een eerstelijns psycholoog geweest wat onvoldoende bleek. De begeleiding is vaak gericht op verandering in de persoonlijkheid. De behandeling duurt gemiddeld een half tot 2 jaar maar soms ook jaren. In de basispolis valt deze behandeling onder de 2e lijns GGZ en wordt volledig vergoed bij een restitutie basispolis.
Wat is het verschil tussen een psycholoog, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut? Psycholoog Amsterdam.
Vacature GZ psycholoog. Praktijkassistente Eva Taytelbaum info@amsterdam-psycholoog.nl 06 81 83 56 81 Praktijkadressen psychologen: Brantasgracht 7 Herengracht 495 2e verdieping Rapenburgerstraat 173 bel etage. relatietherapie depressie stress burnout verslavingsproblemen verlies rouwverwerking angststoornis traumaverwerking fobie mindfulness hsp emdr therapie creatieve therapie loopbaan en personal coaching.
Oog Psychologen Eindhoven.
PSYCHOLOGENPRAKTIJK OOG BOGERT 10, 2e VERDIEPING, 5612 LZ EINDHOVEN. Welkom bij Oog. Psychologenpraktijk Oog is een algemene praktijk voor psychologie en pedagogiek, waar kinderen, adolescenten, ouders en volwassenen terecht kunnen voor psychologische hulpverlening. We gaan uit van de mogelijkheden van de cliënt in plaats van zijn beperkingen.
Raadthuys Psychologen.
Graag tot ziens bij Raadthuys Psychologen! Raadthuys Psychologen wordt op ZorgkaartNederland beoordeeld met een 8.8! De website van ZorgkaartNederland is ontwikkeld om de cliënt een betrouwbaar en objectief referentieplatform aan te bieden. met ervaringen over de gezondheidszorg en dus ook de geestelijke gezondheidszorg ggz.
Eerste en tweede lijns GGZ.
De Klinisch Psycholoog is een specialist vergelijkbaar met een medisch specialist. Deze psycholoog heeft na de universiteit een zesjarige postdoctorale opleiding gevolgd die hem/haar heeft toegerust om complexe problemen te behandelen. De klinisch psycholoog is meestal werkzaam in instellingen zoals ziekenhuizen.
Vergoeding psycholoog basis GGZ vanaf 18 jaar CZ.
U kunt met psychische klachten terecht bij uw huisarts. Verwijst die u door naar de Basis GGZ De behandeling van lichte tot matige psychische problemen door een psycholoog of psychotherapeut. of Gespecialiseerde GGZ De behandeling van patiënten met ernstige psychische problemen door een psycholoog of psychiater, eventueel in een instelling.
FAQ Wat doet een eerstelijns psycholoog?
Een eerstelijns psycholoog heeft een opleiding tot psycholoog gevolgd en zich daarna gespecialiseerd tot eerstelijns psycholoog. Door een speciale vervolgopleiding eerstelijns psychologie te volgen verkrijgt de psycholoog een zogenaamde eerstelijns kwalificatie. De psycholoog dient als eerstelijns gekwalificeerd geregistreerd te staan om eerstelijns psychologie in de praktijk te kunnen beoefenen.
Tarieven en voorwaarden PEP Psychologen.
Zowel de directe tijd sessies als de indirecte tijd bv. verslaglegging, brief naar de huisarts, overleg die voor uw zorg nodig is wordt in het traject geregistreerd. De psycholoog zal eerst een intake met u doen. Daarna wordt een behandelplan opgesteld op basis waarvan het zorgtraject kan worden bepaald.

Contacteer ons