Meer resultaten voor 1e lijns psycholoog

1e lijns psycholoog
Vergoeding psycholoog 2019 ZorgverzekeringWijzer.
De eestelijnspsycholoog verwijst je door naar de tweedelijns psycholoog wanneer dit nodig is. Deze bevindt zich meestal in het ziekenhuis of in een GGZ instelling. De psychiater is eindverantwoordelijk voor je behandeling. Anders als in de eerstelijnszorg, waar dit de psycholoog is.
Eerstelijnspsychologie NIP NIP.
Kinder en Jeugdpsycholoog Specialist NIP. Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP. Registratie en traject. Lichaamsgericht Werkend Psycholoog NIP. Psycholoog Mediator NIP. Eerstelijnspsychologen bieden psychologische hulp bij de meest voorkomende psychische klachten. De eerstelijnspsycholoog stelt een diagnose en probeert de klacht te behandelen.
SPEL Samenwerking Psychologen Eerste Lijn. SPEL Samenwerking Psychologen Eerste Lijn.
Privacy en klachten. Spel is een praktijk waarin psychologen werken die hulp bieden bij klachten en psychische problemen. Mensen die contact opnemen doen dit meestal in overleg met de huisarts. De psychologen werken nauw samen met de huisartsen in het werkgebied.
Psychologenpraktijk Triade, gezondheidszorg en eerstelijnspsychologen in Groningen.
Zoekt u hulp? Dit heeft Psychologenpraktijk Triade u te bieden. Mensen kunnen het moeilijk hebben met zichzelf en problemen hebben in de omgang met anderen. Soms lukt het niet hier op eigen kracht uit te komen. Dan kan deskundige hulp wenselijk zijn.
Psychologie-zeewolde.nl.
Sinds 1999 ben ik werkzaam als zelfstandig psycholoog. Vanaf 2009 ben ik Praktijk voor Generalistische Basis GGZ Zeewolde voorheen Praktijk voor Eerstelijnspsychologie Zeewolde gestart. Als professioneel beroepsbeoefenaar ben ik lid van het NIP Nederlands Instituut van Psychologen en NVGzP Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen.
Psycholoog Eersel Praktijk voor Psychologie en Coaching Kracht.
Ik heb zeven jaar gewerkt in het bedrijfsleven in zowel leidinggevende als begeleidende functies. Daarna heb ik even zoveel jaren gewerkt met jongeren met gedragsproblemen 12-24 jaar. Vervolgens ben ik gaan werken als eerstelijns psycholoog in een gezondheidscentrum met volwassenen en jeugd.
Home: De Eerste Lijn.
Als groepspraktijk van drie ervaren psychologen verlenen we hulp aan volwassenen met licht tot matig ernstige problematiek. Deze zorg valt binnen de Generalistische Basis GGZ en is relatief kortdurend en klachtgericht van aard. In de praktijk zijn geregistreerde gezondheidszorgpsychologen en gekwalificeerde eerstelijnspsychologen werkzaam.
Wat is eerstelijns GGZ en wat is tweedelijns GGZ? Zorgprisma Publiek.
In de tweedelijns ggz wordt zware of gespecialiseerde psychische problematiek behandeld. De behandelingen zijn meestal langer van duur en vinden plaats door psychologen of psychiaters die werkzaam zijn in een ggz-instelling. Vanaf 1 januari 2014 wordt de tweedelijns ggz gespecialiseerde ggz genoemd.Patiënten kunnen zowel in de eerstelijns als in de tweedelijns ggz behandeld worden.
43 psychologen in Eindhoven.
Bas van Dijk, praktijk voor kortdurende psychologie, Eindhoven. Psychologiepraktijk dr.Jan Verhulst, Eindhoven. Praktijk Filius, locatie Eindhoven, Eindhoven. Eerstelijns Gezondheidscentrum de Pastorie, Psychologen, Eindhoven. Máxima Medisch Centrum, locatie Eindhoven, Eindhoven. VidaSense, locatie Eindhoven, Eindhoven. t Huis van Lonkhuijzen, Zeist. GZ Psycholoog Eindhoven Kim Biesmans, Eindhoven.
Caroline Dijkstra Caroline Dijkstra.
Vrijgevestigd 1e lijns / GZ psycholoog te Schiedam sinds 2000. Generalistische Basis GGZ. Home admin 2019-05-09T1723460000.: Wegens vakantie is de praktijk gesloten t/m 8 juni. Indien u al cliënt bij mij bent en u verkeerd in dringende psychische nood, dan kunt u terecht bij de volgende waarnemers.:
Eerstelijnspsychologen Hilversum.
hieronder zijn aangesloten bij de Zorggroep Psyzorg Gooi e.o. Wij hebben diverse behandelmethoden tot onze beschikking, die. speciaal voor de Basis GGZ zijn ontwikkeld. vergoede consulten varieert van vijf tot circa 12 consulten., afhankelijk van de ernst van uw klachten lees verder.

Contacteer ons