Zoeken naar psycholoog ggz

psycholoog ggz
Psycholoog Venray Centiv.
GZ psycholoog bij Centiv en werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik heb veel ervaring opgedaan binnen de Specialistische GGZ en de Basis GGZ. Voordat ik bij Centiv begon werkte ik binnen de Specialistische GGZ met mensen met een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel en psychiatrische problematiek en mensen met ernstige depressieve klachten, al dan niet met persoonlijkheidsproblemen.
Vergoeding psychologische zorg vanaf 18 jaar.
Voor generalistische basis GGZ en gespecialiseerde GGZ hebt u een verwijzing nodig van een huisarts, bedrijfsarts, specialist ouderengeneeskunde, medisch specialist, psychiater, arts verstandelijk gehandicapten of straatdokter. Ontving u GGZ op basis van de Jeugdwet en bent u 18 jaar geworden, dan hebt u een nieuwe verwijzing nodig.
Rotterdam Max Ernst GGZ.
Klaas Jan Limburg werkt sinds september 2018 als psycholoog bij Max Ernst GGZ in Rotterdam. Hij is enthousiast in zijn werk als behandelaar en verdiept zich in onderwerpen als slaap, zelfcompassie, ADHD, angst en verschillende behandelmethoden binnen de GGZ. Deze kennis brengt hij graag over.
psychologen Gezondheidscentrum Corlaer.
Binnen onze praktijk bieden wij behandeling binnen zowel de Generalistische Basis GGZ GB-GGZ als behandeling in de Specialistische GGZ SGGZ. Via de GB-GGZ behandelen wij mensen met mildere, niet-complexe, psychische klachten. De S-GGZ is bedoeld voor mensen met ernstige psychische problemen of instabiele problematiek.
Genesis GGZ gezondheidszorg GZ-psychologen in Schagen, Noord-Holland-Noord.
Voor Volwassenen; 55 plussers, senioren en ouderen Film Ouderen Psycholoog. Voor mensen, alle leeftijden, waarvoor een EMDR behandeling geschikt is. Voor mensen die EMDR-behandeling appreciëren bij een hulpverlener met een christelijke identiteit. EMDR-Behandeling Behandeling Algemeen. Video: verschillende toepassingen en oprechte ervaringen EMDR Folder voor cliënten van vrijgevestigde psychologen. Video over EMDR; therapie die steeds meer wordt toegepast Folder Vicino: over privacy en persoonsgegevens. Video over Uitleg EMDR werking Werkgeheugen. Video over Werking EMDR met Patiënt. Video Uitleg EMDR adv Patiënte: Nieuwsuur met ondertiteling. Folders over EMDR. Schagen gebaseerd op 1 ervaring. Meer ervaringen op klantervaringen.nl." Leerzame sessie gehad." Copyright 2019 Genesis GGZ.
GGZ Delfland.
GGZ Delfland zet al jaren virtual reality in bij behandelingen van verschillende psychiatrische aandoeningen. Deze innovatieve techniek is een van onze speerpunten. We onderzoeken dan ook voortdurend hoe de techniek verbeterd kan worden. Over GGZ Delfland. GGZ Delfland staat voor persoonlijke zorg dichtbij.
Vergoeding GGZ en psycholoog Ziektekostenverzekering.nl.
Vergoeding GGZ en psycholoog. Vier op de tien Nederlanders krijgt in zijn of haar leven te maken met een psychisch probleem. Voor iemand die leeft met een ernstige psychische aandoening zijn de gezondheidsklachten vaak langdurig. De geestelijke gezondheidszorg ggz houdt zich bezig met de psychische gezondheid van mensen en het streven om deze in de toekomst zo veel mogelijk te voorkomen.
Geestelijke Gezondheidszorg GGZ basis: Nationale-Nederlanden.
Geestelijke Gezondheidszorg GGZ basis. Een geestelijke gezondheidszorg basis psycholoog GZ-psycholoog kan u in een paar gesprekken helpen uw psychische probleem concreet en praktisch aan te pakken. Wat krijgt u vergoed in 2019? Vergoeding vanaf 18 jaar. U krijgt behandelingen vergoed uit de basisverzekering.
Generalistische Basis-GGz Gespecialiseerde GGz psycholoog emmen pepPEP-Wiersma.
De Gespecialiseerde GGz GGGz, min of meer vergelijkbaar met voorheen de tweedelijnszorg.: De psychotherapeut, de klinisch psycholoog en de psychiater werken in de Generalistische Basis-GGz en in de Gespecialiseerde GGz. Zij behandelen ook cliënten met zwaardere psychische klachten zoals angsten, depressies, verslavingsproblemen, fobieën en dwanghandelingen.
Welkom bij GGZ Oost Brabant Regio Boekel Rosmalen Oss Uden Veghel Helmond Boxmeer Coudewater Huize Padua MijnGGZOostBrabant.
Als uw klachten zijn afgenomen wordt samen met de huisarts gekeken of u zorg via GGZ Oost Brabant blijft houden of dat u onder behandeling/controle van de huisarts komt. Mocht na onderzoek of een kortdurende behandeling blijken dat u door de huisarts, POH GGZ of Basis GGZ verder behandeld kunt worden, dan verwijzen wij u naar de huisarts terug.
Psychologische zorg Bewuzt vergoeding voor de psycholoog.
Al gestart met een basis GGZ behandeling die doorloopt in 2019? Ben je al begonnen met een behandeling die valt onder de generalistische basis GGZ, bij een zorgaanbieder die in 2018 een contract met ons had en in 2019 niet meer?

Contacteer ons