Zoeken naar psycholoog amsterdam zuid

psycholoog amsterdam zuid
Psygoloog Psycholoog Psychologie Psychologie studeren.
Een psycholoog Adam is een persoon die een luisterend oor kan bieden in een tijd waarin u het moeilijk heeft. Wees ook niet bang om een beroep te doen op een psycholoog Amsterdam, de tijd dat er een taboe rond bestond behoort immers definitief tot het verleden. Zowel voor een psygoloog in Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Amsterdam Noord als ook in Amsterdam Centrum.
Psycholoog voor ouderen.
Bent u niet in staan naar de een locatie te komen, dan komt de psycholoog bij u thuis. Psycholoog voor ouderen bij Amstelring. Amsterdam: De Bogt-Westerbeer West De Drie Hoven Nieuw-West De Klinker West Leo Polak Nieuw-West De Makroon Centrum De Rietvinck Centrum De Venser Zuidoost Vreugdehof Zuid Willem Drees-Oostpoort Oost Het Schouw Noord.
Praktijk Tavares.
Gedurende mijn loopbaan heb ik gewerkt bij grote GGZ-instellingen in Amsterdam, de voormalige Riaggs. Nederlands Instituut van Psychologen NIP Nederlandse vereniging voor psychotherapeuten NVP Nederlandse Vereniging voor Relatie en gezinstherapie NVRG Nederlandse Vereninging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten NVVP. Klinisch psycholoog: 09064537625.
Profielopleiding RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Haar speciale aandachtsgebieden zijn therapeutische diagnostiek, wilsbekwaamheid en de rol van de psycholoog bij levenseindevragen. In vaste supervisiegroepen vindt gedurende de hele opleiding supervisie en begeleiding van het leerproces plaats. De twee vaste supervisoren zijn de hoofdopleiders Marja Vink en Saskia Teunisse. De instituutsdagen van de opleiding zijn op 16 tweedaagsen op vrijdag en zaterdag. De lesdagen zijn verdeeld over twee lokaties, bij GERION/VUmc en de RINO Amsterdam.: op de vrijdag vindt onderwijs plaats bij GERION/VUmc, aan de Boelelaan 1109 in Amsterdam. GERION/VUmc is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer; station Amsterdam Zuid is op loopafstand.
Amsterdam-Centrum-West PsyQ.
Google Street View. PsyQ is sinds juni 2007 in Amsterdam geopend. Wij bieden klachtgerichte evidence based of best practice behandeling aan voor de meest voorkomende psychische klachten. Te weten: ADHD bij volwassenen, angststoornissen, depressie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, psychotrauma, seksuologie, somatiek psyche en genderdysforie.
Psychologen praktijk kuppens.
Welkom op de website van Psychologenpraktijk Kuppens in Amsterdam. Mijn naam is Cor Kuppens. Op woensdag en vrijdag ben ik in deze praktijk werkzaam; de overige tijd werk ik in een groepspraktijk in Amersfoort. Het praktijkadres is Cornelis Anthoniszstraat 28-huis. In de praktijk zijn nog diverse andere psychologen werkzaam. In mijn werk als psycholoog staan laagdrempeligheid, persoonlijke aandacht, betrokken professionaliteit en resultaatgerichtheid op de eerste plaats.
psychotherapiemolamsterdam.nl Welkom.
Vanaf 2007 tot 2013 maakte de praktijk deel uit van een groepspsychotherapiepraktijk in Amsterdam Zuid. Vanaf januari 2013 is zij gevestigd in het Amsterdams Ondernemerscentrum aan het WG Plein te Amsterdam Centrum. Er wordt gewerkt in een samenwerkingsverband met collega psychologen, psychotherapeuten en psychiaters. Tevens ben ik als behandelaar aangesloten bij de Angst, Dwang en Fobie Stichting te Driebergen en lid van de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen. Praktijkadres en praktijkgegevens.: WG Plein 151. 1054 SC Amsterdam. bereikbaarheid: maandag tot en met vrijdag. GZ psycholoog 29051469925. lid LVVP Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten.
Amsterdam-Zuid Archieven Psyche en Zwangerschap.
Marloes Seelen is GZ psycholoog, EMDR therapeut en trauma therapeut. Ze heeft 10 jaar als militair psycholoog voor defensie gewerkt. Onder soms stressvolle omstandigheden heeft ze een diversiteit aan stoornissen behandeld. Momenteel werkt ze voor Psyche Zwangerschap 1 dag in Amsterdam en de overige dagen in Den Haag.
Ervaren psychologiepraktijk Amsterdam en omgeving Psychologiepraktijk UP.
Zoek je psychologische hulp in Amsterdam en wil je daarvoor graag naar een psycholoog in Amsterdam Centrum of een psycholoog in Amsterdam Oud-Zuid / psycholoog in Amsterdam Zuid? Psychologiepraktijk UP is centraal gevestigd en daardoor het juiste adres voor iedereen die op zoek is naar een psycholoog in Amsterdam of omgeving.
Ben jij zelfstandig GZ-psycholoog en wil jij professioneel groeien? Big Move.
Het BigMove programma wordt uitgevoerd door een multidisciplinair team bestaande uit een GZ-psycholoog, 2 begeleiders en een betrokken klinisch psycholoog of psychiater. Vanuit ons hoofdkantoor leveren we ondersteuning met trainingen, bijeenkomsten en informatiemateriaal. Ook zorgen we voor de financiƫle afhandeling met zorgverzekeraars. Om onze ambitie verder vorm te geven, zoekt BigMove GZ-psychologen voor de BigMove vestigingen in Amersfoort, Amsterdam Noord, Amsterdam Westerpark, Amsterdam Zuid-Oost, Culemborg, Lelystad, Purmerend en Wijk bij Duurstede.
psycholoog amsterdam zuid.
psycholoog amsterdam zuid. 5 psychotherapie hypnose, psycholoog, Sigman, Benedetti, placebo, hart-coherentie. DE VERKLARING VANUIT HET STANDPUNT VAN EEN PSYCHOLOOG SCRIPTIE. Mijn naam is Jovanna Vriend, Integratief therapeute, ik werk in mijn praktijk met Integratieve Psychotherapie. De meeste klachten blijken voort te komen uit oude overtuigingen die vaak al zijn gevormd in je jeugd.

Contacteer ons