Meer resultaten voor psycholoog eetstoornis

psycholoog eetstoornis
Eetstoornissen Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven.
Als kind of jongere met een eetstoornis kan je terecht voor dagbehandeling. Als er nog veel medische zorg nodig is, is een opname op de afdeling pediatrie van UZ Leuven mogelijk, met liaisonzorg vanuit de dienst kinder en jeugdpsychiatrie van het UPC KU Leuven.
thema's.'
anorexia, boulemia of eetbuien. Het profiel van mensen met een eetstoornis vertoont ook enkele gelijkenissen met sporters, zoals de drang naar perfectionisme en de wil om te presteren. Vooral de prestatiedruk speelt een bepalende rol in de ontwikkeling van een eetstoornis.
Psycholoog Nele Arbyn Belgische Federatie van Psychologen.
Vorming en opleiding. Uw browser is verouderd en wordt wegens veiligheidsredenen niet ondersteund. Upgrade uw versie van internet explorer http//windows.microsoft.com/nl-BE/internet-explorer/download-ie: of gebruik een andere browser zoals Google Chrome https//www.google.com/intl/nl/chrome/browser/desktop/index.html.: Psycholoog Nele Arbyn. Psycholoog Nele Arbyn. Professional situation: In loondienst, Zelfstandige.
Praktijk voor eetstoornissen Maaseik wij geloven in de kracht van mensen.
Bent u op zoek naar een psycholoog voor uw eetstoornis? Bij ons kunt u terecht voor gespecialiseerde psychologische begeleiding op het gebied van eetstoornissen en aanverwante klachten en problemen. Binnen de praktijk behandelen we zowel mannen en vrouwen, adolescenten als volwassenen.
Eetstoornis Zoek een psycholoog of psychotherapeut voor eetstoornis Vind-een-Psycholoog.nl.
Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Personen met een visuele beperking. Geslacht psycholoog alle. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging. In de therapiepraktijk. Psycholoog aan huis. Psychotherapie over het internet.
Hoe kan je een eetstoornis behandelen?
Tijdens een eetstoornissen behandeling kijken we echt mee uit jouw perspectief, want een eetstoornis overwinnen, hoef je niet alleen te doen. Indien je meer wilt weten over de eetstoornissen behandeling, kan je steeds contact opnemen met ons team. Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers. Klinisch psycholoog Gedragstherapeut. Klinisch psycholoog Gedragstherapeut i.o.
Hoogbegaafdheid en eetstoornissen Hoogbloeier.
Aanvaard geen neen als antwoord. Hoe eerder de eetstoornis wordt behandeld, hoe minder het ervoor zorgt dat het niet gezien wordt en hoe eerder zij op haar weg naar herstel zal zijn. Ambulante behandeling omvat meestal individuele en gezinstherapie, voedingsadvies, een ondersteunende groep en medische controle bij een arts. Als ambulante therapie niet voldoende is, kan je overwegen om in opname te gaan om de symptomen snel aan te pakken en een goede start op herstel te bevorderen. Zoek een uitgebreid behandelingsteam van hulpverleners zoals een psycholoog, psychiater, voedingsdeskundige, orthopedagoog, kinesitherapeut en arts die gespecialiseerd zijn in eetstoornissen en weten wat hoogbegaafdheid inhoudt.
Eetstoornissen Diëtist Annelies Van Driessche.
De meeste mensen met een eetstoornis zoeken psychologische hulp, maar begeleiding door een diëtiste wordt ook aangeraden. Heb je het gevoel dat ik je hierbij kan ondersteunen, neem dan zeker contact met me op. Ik werk samen met psychologen. Indien je dat wenst, kunnen we je vraag dus vanuit verschillende disciplines benaderen. Het is zeker ook mogelijk om met jouw psycholoog een samenwerking op te bouwen.
Ilse Arens LMN pajottenland.
Angstproblemen, Burn-out, Eetstoornissen, Dwang, Levensfaseproblemen, Stress. Willamekaai 32 1500 Halle. 0476/58 60 01. Willamekaai 32 1500 Halle. Therapieopleiding: Ja Gedragstherapie. Waar: Leuven 1993-1996. Tarief: niet gekend. Consultatie ten huize van de patiënt/cliënt: neen. Ook werkzaam in. Login to post comments.
Eetstoornis Zoek een therapeut, psychotherapeut, psycholoog of coach voor eetstoornis Vind-een-therapeut.nl.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contact met de beheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie Drenthe, Zeeland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Groningen, Gelderland, Friesland, Zuid-Holland of Flevoland. Vind-een-therapeut.nl 2010-2019 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Onderwijskiezer.
Als klinisch psycholoog kan je terecht in ziekenhuizen, psychiatrische centra, CLBs, jeugdhulpverlening, gehandicaptenzorg, opvoedingsondersteuningscentra, CGGZ, bij de politie, gevangenissen, gespecialiseerde centra drugsverslaving, seksuele problematiek, zelfmoordpreventie, dementie, parkinson, MS, schizofrenie, depressie, slaapcentra. Hier een overzicht van mogelijke aansluitende beroepen uit de beroependatabase van onderwijskiezer.

Contacteer ons