Meer resultaten voor psycholoog eetstoornis

psycholoog eetstoornis
Hoe kan je een eetstoornis behandelen?
Tijdens een eetstoornissen behandeling kijken we echt mee uit jouw perspectief, want een eetstoornis overwinnen, hoef je niet alleen te doen. Indien je meer wilt weten over de eetstoornissen behandeling, kan je steeds contact opnemen met ons team. Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers. Klinisch psycholoog Gedragstherapeut. Klinisch psycholoog Gedragstherapeut.
Home.
An Adriaens is voedingsdeskundige 2000, KHL en klinisch psychologe 2005, VUB en volgde een vierjarige opleiding in de systeemtherapie 2009, IPRR. Zij is werkzaam in het UPC KULeuven, waar zij zich specialiseerde in de behandeling van eetstoornissen, dit zowel in groep als individueel.
Praktijk Quadrant.
Erkend psycholoog met erkenningsnummer 762106001. Niel Van Cleynenbreugel. Master in de klinische psychologie, KU Leuven., Postgraduaat in de psychoanalytische psychotherapie, KU Leuven., Individuele psychotherapie, Langdurige psychoanalytische psychotherapie., Expertise in de behandeling van psychose en persoonlijkheidsproblemen. Tevens werkzaam in Z.org UPC KU Leuven, campus Kortenberg, psychosezorg voor jongvolwassenen. Erkenningsnummer Psychologencommissie: 871111965, Lid van BFP Belgische Federatie van Psychologen.
Psycholoog Nele Arbyn Belgische Federatie van Psychologen.
Vorming en opleiding. Uw browser is verouderd en wordt wegens veiligheidsredenen niet ondersteund. Upgrade uw versie van internet explorer http//windows.microsoft.com/nl-BE/internet-explorer/download-ie: of gebruik een andere browser zoals Google Chrome https//www.google.com/intl/nl/chrome/browser/desktop/index.html.: Psycholoog Nele Arbyn. Psycholoog Nele Arbyn. Professional situation: In loondienst, Zelfstandige.
Hulp nodig bij de behandeling van een eetstoornis of eetstoornissen in Gent? Welkom bij dietistenpraktijk Lotte De Clercq, jouw hulp voor dieetadvies en voedingsadvies in Gent.
Heb je zelf reeds een psycholoog? Dan bekijken we of het mogelijk is dat ik hiermee contact opneem als dit van jou mag. Heb je nog geen psycholoog, dan kijk ik of ik iemand kan aanraden die bij je past.
PassAnt Samen zoeken naar een Passend Antwoord.
Op de wekelijkse teamvergadering bespreken we de verkregen gegevens, bekijken we wie de begeleiding het best opneemt en welk soort begeleiding is aangewezen. Het multidisciplinaire team bestaat o.a. uit een psychiater, psycholoog en maatschappelijk assistent. Dit voorstel tot verdere begeleiding handelingsplan bespreken wij vervolgens met jou.
Eetstoornis Zoek een psycholoog of psychotherapeut voor eetstoornis Vind-een-Psycholoog.nl.
Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Personen met een visuele beperking. Geslacht psycholoog alle. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging. In de therapiepraktijk. Psycholoog aan huis. Psychotherapie over het internet.
PsyQ Arnhem PsyQ.
Ivonne de Vries Ivonne de Vries is als GZ-psycholoog werkzaam bij PsyQ Arnhem. Zij werkt zowel in de Basis GGZ. Marjolein Hannink Marjolein Hannink is sinds 2008 werkzaam als psycholoog en heeft in 2011 haar opleiding tot. Vorige 1 2 Volgende.
Specialisatie: Behandeling van eetstoornissen People Development.
Wat is een eetstoornis? We spreken van een eetstoornis als je een obsessie rond eten en voedsel ontwikkelt die je geestelijk en lichamelijk welbevinden ernstig hindert. Bij anorexia nervosa, ook magerzucht genoemd, ga je extreem weinig eten, altijd maar vermageren en jezelf toch nog als te dik ervaren.
VZW Empathie.
De taal van de eetstoornis leren kennen. De therapeut helpt de patiënt en zijn/haar omgeving de denkpatronen van de eetstoornis te kennen, te herkennen en ermee om te gaan. Het begrijpen en ontcijferen van de taal van de eetstoornis door de patiënt en zijn/haar naasten vergemakkelijkt het genezingsproces.
Eetstoornis Zoek een therapeut, psychotherapeut, psycholoog of coach voor eetstoornis Vind-een-therapeut.nl.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contact met de beheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie Drenthe, Zeeland, Utrecht, Overijssel, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Groningen, Gelderland, Friesland, Zuid-Holland of Flevoland. Vind-een-therapeut.nl 2010-2018 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.

Contacteer ons