Zoeken naar psycholoog eetstoornis

psycholoog eetstoornis
Eetstoornissen Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven.
Als kind of jongere met een eetstoornis kan je terecht voor dagbehandeling. Als er nog veel medische zorg nodig is, is een opname op de afdeling pediatrie van UZ Leuven mogelijk, met liaisonzorg vanuit de dienst kinder en jeugdpsychiatrie van het UPC KU Leuven.
thema's.'
anorexia, boulemia of eetbuien. Het profiel van mensen met een eetstoornis vertoont ook enkele gelijkenissen met sporters, zoals de drang naar perfectionisme en de wil om te presteren. Vooral de prestatiedruk speelt een bepalende rol in de ontwikkeling van een eetstoornis.
Psycholoog Nele Arbyn Belgische Federatie van Psychologen.
Vorming en opleiding. Uw browser is verouderd en wordt wegens veiligheidsredenen niet ondersteund. Upgrade uw versie van internet explorer http//windows.microsoft.com/nl-BE/internet-explorer/download-ie: of gebruik een andere browser zoals Google Chrome https//www.google.com/intl/nl/chrome/browser/desktop/index.html.: Psycholoog Nele Arbyn. Psycholoog Nele Arbyn. Professional situation: In loondienst, Zelfstandige.
Praktijk voor eetstoornissen Maaseik wij geloven in de kracht van mensen.
Bent u op zoek naar een psycholoog voor uw eetstoornis? Bij ons kunt u terecht voor gespecialiseerde psychologische begeleiding op het gebied van eetstoornissen en aanverwante klachten en problemen. Binnen de praktijk behandelen we zowel mannen en vrouwen, adolescenten als volwassenen.
Hulp nodig bij de behandeling van een eetstoornis of eetstoornissen in Gent? Welkom bij dietistenpraktijk Lotte De Clercq, jouw hulp voor dieetadvies en voedingsadvies in Gent.
Heb je zelf reeds een psycholoog? Dan bekijken we of het mogelijk is dat ik hiermee contact opneem als dit van jou mag. Heb je nog geen psycholoog, dan kijk ik of ik iemand kan aanraden die bij je past.
Hoe kan je een eetstoornis behandelen?
Tijdens een eetstoornissen behandeling kijken we echt mee uit jouw perspectief, want een eetstoornis overwinnen, hoef je niet alleen te doen. Indien je meer wilt weten over de eetstoornissen behandeling, kan je steeds contact opnemen met ons team. Kinderen Volwassenen Organisatie of werknemers. Klinisch psycholoog Gedragstherapeut. Klinisch psycholoog Gedragstherapeut.
Eetproblemen? Psycholoog Leeuwarden.
Als je constant bezig bent met diëten om er beter uit te zien en een sociaal acceptabel laag gewicht te krijgen, kan dat leiden tot slankheidwaan en een verhoogd risico om een eetstoornis te ontwikkelen, zoals Anorexia of Boulimia. Herken je jezelf in het bovenstaande of heb je behoefte aan hulp? Neem contact op met Psycholoog Leeuwarden want je bent bij ons aan het juiste adres om van je eetproblemen af te komen.
Eetstoornissen Diëtist Annelies Van Driessche.
De meeste mensen met een eetstoornis zoeken psychologische hulp, maar begeleiding door een diëtiste wordt ook aangeraden. Heb je het gevoel dat ik je hierbij kan ondersteunen, neem dan zeker contact met me op. Ik werk samen met psychologen. Indien je dat wenst, kunnen we je vraag dus vanuit verschillende disciplines benaderen. Het is zeker ook mogelijk om met jouw psycholoog een samenwerking op te bouwen.
Ilse Arens LMN pajottenland.
Angstproblemen, Burn-out, Eetstoornissen, Dwang, Levensfaseproblemen, Stress. Willamekaai 32 1500 Halle. 0476/58 60 01. Willamekaai 32 1500 Halle. Therapieopleiding: Ja Gedragstherapie. Waar: Leuven 1993-1996. Tarief: niet gekend. Consultatie ten huize van de patiënt/cliënt: neen. Ook werkzaam in. Login to post comments.
Eetstoornissen Anorexia Boulimia Eetbuistoornis Psycholoog.nl. Naamloos-2. Naamloos-2.
Obesitas is geen eetstoornis. Orthorexia: een nieuwe eetstoornis? Tips voor naasten. Test jezelf Vind psycholoog. In het kort. Een eetstoornis is een psychische aandoening waarbij het eetgedrag gedurende langere tijd verstoord is. Het verstoorde eetgedrag geeft schadelijke gevolgen voor de lichamelijke gezondheid of het psychosociaal functioneren.
Onderwijskiezer.
Als klinisch psycholoog kan je terecht in ziekenhuizen, psychiatrische centra, CLBs, jeugdhulpverlening, gehandicaptenzorg, opvoedingsondersteuningscentra, CGGZ, bij de politie, gevangenissen, gespecialiseerde centra drugsverslaving, seksuele problematiek, zelfmoordpreventie, dementie, parkinson, MS, schizofrenie, depressie, slaapcentra. Hier een overzicht van mogelijke aansluitende beroepen uit de beroependatabase van onderwijskiezer.

Contacteer ons