Op zoek naar christelijke psycholoog?

christelijke psycholoog
De Vlinder / Praktijk voor Christelijke Hulpverlening.
Praktijk voor Christelijke Hulpverlening. Return to Content. Ervaringen van cliënten. Professionele hulpverlening vanuit christelijke visie. Wie ben ik? Wat is er met mij gebeurd? Waarom doe ik zoals ik doe? Zal dit mijn verdere leven bepalen? Ik ben geliefd. Ik kan rust vinden.
Christelijke GGZ christelijke psycholoog Pro Life Christelijke zorg Pro Life Christelijke zorgverzekeraar.
Psychische problemen zijn vaak ook verweven met geloofsvragen. Een christelijke psychiater of christelijke psycholoog kan beter ingaan op de relatie tussen geloof en geest. Hierdoor kan christelijke zorg in moeilijke tijden tot steun zijn. Waarom christelijke GGZ, christelijke psychiater of psycholoog?
Eutychus Christelijke hulpverlening zoals therapie, coaching en trainingen kerkenraden.
Je sleept je voort van de ene naar de andere dag. Misschien ontmoet je geen mensen meer bij wie je echt je hart uit kunt storten. Met wie kun je echt praten over dingen die er werkelijk toedoen. Wie kun je vertrouwen?
Ichthus Groep.
Iedereen mag zich vrij vestigen als psycholoog. Daarom is het geruststellend te weten dat de psychologen van Ichthus Groep allen universitair zijn opgeleid en geregisteerd lid zijn van diverse erkende beroepsverenigingen of BIG geregistreerd zijn. Lees meer: Beroepsverenigingen. Alle psychologen hebben na hun universitaire studie postacademische cursussen en opleidingen gevolgd en zijn verplicht tot jaarlijkse nascholing.
Sibraim psychologenpraktijk.
PMCP Christelijke Hulpverlening Home.
alles bloeien en vruchtdragen. Welkom op de website van PMCP Christelijke Hulpverlening te Den Helder! PMCP is een praktijk voor maatschappelijk werk, contextuele therapie en psychopastoraat, die hulpverlening geeft vanuit een christelijk kader. Ieder mens maakt een reis, de levensreis.
AnderZ psycholoog therapie christen.
Soms is het lastig om goede keuzes te maken en heb je iemand nodig als klankbord. Soms sta je voor een muur en heb je therapie nodig om tot hernieuwde levenslust te komen. We stimuleren ieder om eigen krachtbronnen te vinden.
Christelijke hulpverlening Dordrecht.
Ik ken de meeste christelijke tradities en hecht er belang aan te weten wat u heeft aan uw geloof en wat u doet of laat vanuit uw niet-meer geloof. Jouw contextuele achtergrond heeft invloed op vragen en gedachten over geloof, en op normen en waarden.
Capiamo voor persoonlijke begeleiding wanneer je even niet alleen verder kunt.
Om de overzichtelijkheid te vergroten is deze website onderverdeeld in twee delen: voor particulieren en voor bedrijven. Heeft u na het lezen nog vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neemt u dan gerust contact met mij op. Capiamo Counseling en Coaching Ontwerp en webbeheer: www.basicplus.nl.
Zoë Praktijk.
Bij haar werk als psycholoog kijkt zij niet alleen naar problematische situaties of zwakke plekken, maar vooral ook naar de sterke kanten van een persoon en mogelijkheden in een situatie. Behalve dat klachten zullen verminderen, zorgt een positieve benadering ook voor ruimte bij de cliënt om zichzelf op een nieuwe manier te leren bekijken en verder te ontwikkelen. Bij alle behandelingen staat het christelijk geloof centraal en is er ruimte voor geloofsvragen. Qua soorten behandeling hanteert en combineert zij onder andere cognitieve gedragstherapie, krachtgerichte therapie en oplossingsgerichte therapie. Reina is getrouwd, heeft drie kinderen en woont, kerkt en werkt in de Kop van Noord-Holland. Zij is onder andere lid van het NIP, het Nederlands Instituut voor Psychologen en de CVPPP, Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten.
Christelijke hulpverlening Apeldoorn Praktijk Hagedoorn.
Christelijke hulpverlening Apeldoorn. Christelijke hulpverlening in Apeldoorn baseert zich op uw geloof. Voor veel mensen is het belangrijk om te kunnen kiezen voor christelijke hulpverlening in Apeldoorn. Dit omdat een dergelijke visie beter aansluit bij het eigen geloof en opvattingen.

Contacteer ons