Zoeken naar christelijke psycholoog

christelijke psycholoog
Zoë Praktijk.
Bij haar werk als psycholoog kijkt zij niet alleen naar problematische situaties of zwakke plekken, maar vooral ook naar de sterke kanten van een persoon en mogelijkheden in een situatie. Behalve dat klachten zullen verminderen, zorgt een positieve benadering ook voor ruimte bij de cliënt om zichzelf op een nieuwe manier te leren bekijken en verder te ontwikkelen. Bij alle behandelingen staat het christelijk geloof centraal en is er ruimte voor geloofsvragen. Qua soorten behandeling hanteert en combineert zij onder andere cognitieve gedragstherapie, krachtgerichte therapie en oplossingsgerichte therapie. Reina is getrouwd, heeft drie kinderen en woont, kerkt en werkt in de Kop van Noord-Holland. Zij is onder andere lid van het NIP, het Nederlands Instituut voor Psychologen en de CVPPP, Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten.
Verwijslijst Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten.
Egmond aan Zee. Christelijke Hulpverleningspraktijk Fragile. Alphen aan den Rijn. Vista Nova, praktijk voor cognitieve. Alphen aan den Rijn. De Hoop GGZ. praktijk voor leertherapie en supervisie. Psychologenpraktijk Van Kranenburg. Praktijk Elizabeth Post. Psychologenpraktijk De Pionier. Psychologie en psychotherapiepraktijk. Geestelijke Begeleiding en Supervisie. Psychologenpraktijk Assen Kloosterveen. Psychologiepraktijk Bossema, PSYCHOLOOG NIP.
Christelijke hulpverlening Dordrecht.
Ik ken de meeste christelijke tradities en hecht er belang aan te weten wat u heeft aan uw geloof en wat u doet of laat vanuit uw niet-meer geloof. Jouw contextuele achtergrond heeft invloed op vragen en gedachten over geloof, en op normen en waarden.
Christelijke psycholoog. RefoWeb.nl.
Nu is hij opzoek naar een christelijke psycholoog. De psycholoog waar hij eerder onder behandeling was en waar hij is gestopt kwam o.a. tot de conclusie dat het waarschijnlijk beter voor hem zou zijn om zijn huwelijk te beëindigen en voor zichzelf" te kiezen.
Christelijke psychologen alle psychologen in jouw regio.
178 Maatschappelijk werk. 487 Psycho-sociale hulpverlening. 370 Pastorale zorg. Sorteer Sorteer op.: Geen minimale beoordeling. Toon alleen zorgverleners met keurmerk christelijke zorg. 1421 Geestelijke gezondheidszorg. 6 Klinisch psycholoog. 258 Psychosociaal therapeut. 298 Geestelijke gezondheidszorg. 103 Contextueel therapie. 163 Individuele therapie.
christelijke psycholoog.
Home christelijke psycholoog. Christelijke psycholoog in Amersfoort. Han is afgestudeerd in de psychologie aan de Universiteit Utrecht 2003. Hij heeft twee postdoctorale studies gevolgd op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg. Hij is BIG geregistreerd GZ-psycholoog tweejarige opleiding en heeft zich daarnaast gespecialiseerd als Cognitief Gedragstherapeut vijf jarige opleiding en heeft het lidmaatschap van de Vereniging Gedragstherapie en Cognitieve VGCt.
Waarom christelijke hulpverlening? GOEDEGEBUURE PSYCHOLOGEN.
Een hulpverlener die uw taal spreekt. Veel christenen vinden het fijn om met een psycholoog te spreken die hun taal spreekt en die eventueel kan samenwerken met hun eigen voorganger of pastoraal werker. Daarnaast vinden velen het belangrijk om met een hulpverlener te spreken die leeft en werkt vanuit de Bijbel. Dat is begrijpelijk want hulpverlening heeft te maken met uw visie op het leven. Als er gewerkt wordt aan verandering van gedrag of gedachtenpatronen is het van belang met wie u dat doet. Waarin zit het verschil? Is christelijke hulpverlening anders? Christelijke hulpverlening lijkt aan de buitenkant hetzelfde als seculiere hulpverlening.
Christelijke GGZ christelijke psycholoog Pro Life Christelijke zorg Pro Life Christelijke zorgverzekeraar.
Vergoedt Pro Life christelijke GGZ, christelijke psychiater of een psycholoog? In de basisverzekering zit vergoeding Basiszorg GGZ, waar ook christelijke psychologen, christelijke psychotherapie en christelijke psychiatrische instellingen onder kunnen vallen. Voldoet de zorgverlener niet aan de voorwaarden om vergoeding te ontvangen vanuit de basisverzekering, dan kunt u gebruik maken van de rubriek in de aanvullende verzekering Christelijke psychosociale hulpverlening.
Christen-hulpverleners: christelijke psycholoog GGZ In de Bres.
Op professionele wijze, in navolging van Christus, mensen met psychiatrische en psychosociale problemen helpen tot heelheid te komen met zichzelf, hun omgeving en de Schepper. De christelijke psycholoog werkt op basis van bovenstaande missie. De specifieke christelijke uitgangspunten voor het werk van In de Bres worden ook beschreven in het Identiteitskader christelijke GGZ.
Christelijke psychologische therapie en trainingen in Hardenberg Integro.
Welkom op de website van Integro, christelijke praktijk voor basis GGZ en psychosociale therapie. Integro biedt psychologische hulp in het omgaan met psychologische en psychosociale problemen en wil helpen in persoonlijke ontwikkeling. Daarbij staan persoonlijke betrokkenheid en professionele zorg voorop!
Marieke Meijer christelijke psychologenpraktijk christelijke psycholoog Almere.
Over moetens in ons eigen leven en hoe we kunnen staan in de vrijheid van Christus. Vrij en moedig. Over wie we zijn in relatie tot onszelf, anderen en God en hoe we in vrijheid een moedig en verantwoordelijk leven kunnen leiden.

Contacteer ons