Resultaten voor christelijke psycholoog

christelijke psycholoog
Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten.
Nieuwe account aanmaken. Nieuw wachtwoord aanvragen. Welkom op de website van de Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten! De CVPPP is de Nederlandse vakvereniging waarbij de relatie tussen christelijk geloof en de vak gebieden psychiatrie, psychologie en psychotherapie centraal staat.
Ik zoek christelijke hulp Stichting Schuilplaats.
Het is zo fijn als iemand naar je luistert, de tijd neemt om je te begrijpen en ook nog op dezelfde christelijke golflengte zit. Door de vragen die de hulpverlener stelde, ging ik nadenken en kreeg ik het probleem zelf ook steeds meer helder."
Setar Algemeen Christelijke Hulpverlening.
Setar biedt algemeen christelijke hulpverlening en maakt gebruik van verschillende stromingen in haar begeleiding van cliënten. Te gebruiken werkvormen zijn: gesprekken, EMDR, beeldcommunicatie, creatieve en lichaamgerichte therapie. Bijbelse principes zijn het fundament. Ook personen die niet bekend zijn met christelijke uitgangspunten zijn bij Setar welkom.
Praktijk Ezra Christelijke GGZ.
Praktijk Ezra biedt geestelijke gezondheidszorg volgens de richtlijnen van de GGZ. Psychologische kennis en technieken worden bijeengebracht in een christelijk holistisch hulpverleningsmodel, om zowel de christelijke identiteit als de wetenschappelijke kennis te waarborgen. Met de meeste verzekeraars hebben wij een contract afgesloten, dat betekent dat de behandeling rechtstreeks wordt vergoed door uw verzekeraar.
Hoe en waar kan ik een christelijke psycholoog vinden?
Home Voordelen Mensbeeld Psycholoog vinden Links. Hoe en waar vindt u een christelijke psycholoog? Hier vindt u informatie over hoe u een christelijke psycholoog kunt vinden en enkele. overwegingen die daarbij van belang kunnen zijn. Onderscheid tussen christelijke psychologen. Christelijke psychologen kunnen onderscheiden worden in psychologen met slechts.
Psycholoog Leidschendam Den Haag Zoetermeer: therapie, relatietherapie, coaching en beroepskeuze.
Psycholoog Leidschendam Den Haag Zoetermeer / Bureau Teleos Consult Psychologenpraktijk, Stompwijkseweg 36A, 2266 GG, Leidschendam. Christelijke psycholoog Leidschendam Den Haag. Zoekt u een christelijke psycholoog in regio Den Haag? Als christelijke psycholoog bieden wij christelijke therapie vanuit een christelijk perspectief aan wat belangrijk kan zijn bij vragen m.b.t.
Christelijke psychologen alle psychologen in jouw regio.
181 Maatschappelijk werk. 490 Psycho-sociale hulpverlening. 365 Pastorale zorg. Sorteer Sorteer op.: Geen minimale beoordeling. Toon alleen zorgverleners met keurmerk christelijke zorg. 1403 Geestelijke gezondheidszorg. 6 Klinisch psycholoog. 254 Psychosociaal therapeut. 298 Geestelijke gezondheidszorg. 105 Contextueel therapie. 154 Individuele therapie.
CuraMentis.
Wat kan CuraMentis voor u betekenen. 1 Alle psychologen hebben een christelijke levensovertuiging waardoor wij goed aansluiting kunnen vinden wanneer u dezelfde overtuiging heeft. Uiteraard zal de levensovertuiging bij de behandeling alleen een rol spelen als daar door de cliënt specifiek om gevraagd wordt.
Almere Eliagg.
KS CV ELIAGG. Christelijke Psychologie Praktijk Almere. Bakkerstraat 4, 1321 LS Almere, 036-5361040. In Almere werken twee psychotherapeuten en drie gezondheidszorgpsychologen.: Jantine Landman, Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. Dina Mazzolari, GZ-psycholoog systeemtherapeut. Ylfva Troll, GZ-psycholoog psychotherapeut. C hristel van Voornveld, GZ-psycholoog.
Christen-hulpverleners: christelijke psycholoog GGZ In de Bres.
Op professionele wijze, in navolging van Christus, mensen met psychiatrische en psychosociale problemen helpen tot heelheid te komen met zichzelf, hun omgeving en de Schepper. De christelijke psycholoog werkt op basis van bovenstaande missie. De specifieke christelijke uitgangspunten voor het werk van In de Bres worden ook beschreven in het Identiteitskader christelijke GGZ.
Han den Dekker christen psycholoog in Vlaardingen.
Han den Dekker 1965 is een ervaren psycholoog, universitair MSc opgeleid in de klinische en gezondheidspsychologie met de cognitieve gedragstherapie als belangrijkste model en hij is opgeleid in psychotherapie volgens de Transactionele Analyse volgens Europese certificering; ECP en internationaal erkend trainer en supervisor in Transactionele Analyse. Han is goed bekend met christelijke spiritualiteit en geloven.

Contacteer ons