Resultaten voor psycholoog nijmegen

psycholoog nijmegen
Medisch Psycholoog Nijmegen Medisch psycholoog Nijmegen.
Mijn naam is Simone Bluyssen. Ik ben GZ psycholoog BIG-geregistreerd, Cognitief Gedragstherapeut VGCT, ACT-therapeut en EMDR-therapeut VEN geaccrediteerd. Ik heb me gespecialiseerd als medisch psycholoog en als revalidatie psycholoog. Eerder heb ik gewerkt bij afdeling Medische Psychologie van het Radboud Universitair Medisch Centrum en de St. Maartenskliniek in Nijmegen.
Psycholoog Nijmegen Relatietherapie. Psycholoog Nijmegen Relatietherapie.
Psycholoog Nijmegen voor therapie, coaching, psychotherapie, huwelijkstherapie, relatietherapie en English speaking therapy in de regio Nijmegen Centrum, Zuid, Noord, Oost, West, Wijchen, Beuningen, Malden, Groesbeek, Cuijk. 2018 Psycholoog Nijmegen is partner van Extra-clienten.com en aangesloten bij het netwerk Therapiepsycholoog.com, Relatietherapeuten.net en Coachcoaching.nl.
Op zoek naar een coach, psycholoog, therapeut in Nijmegen?
het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek. Nederlands Instituut van Psychologen. Het NIP is een vereniging voor psychologen en neemt vragen van leden, psychologen en relaties in behandeling. Psychologie Praktijk Nijmegen. Graafseweg 274, Nijmegen., Gelderland 6532 ZV Nederland. t: 06-10233179 Suzanne Houdijk.
Mentaal Beter Nijmegen Psycholoog Nijmegen GZ praktijk.
De intakegesprekken en de behandelgesprekken vinden in principe plaats bij dezelfde psycholoog. U bent van harte uitgenodigd voor een gesprek. U vindt ons aan de Snelliusstraat 6 in Nijmegen, een goed te bereiken locatie in de wijk Grootstal/Hatertse Hei met gratis parkeergelegenheid.
Home Cerno Psycholoog Nijmegen.
Psychologie Specialisten Cerno Nijmegen. Bij Cerno werken professionals die de tijd nemen om u zorgvuldig en met persoonlijke aandacht te helpen bij uw klachten en problemen. We hebben de kennis en ervaring om uiteenlopende problematiek te behandelen en zijn gespecialiseerd in neuropsychologische diagnostiek, behandeling van angst en persoonlijkheidsstoornissen. Naast diagnostiek en behandeling zijn er uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor vakgenoten in de vorm van supervisie, leertherapie en cursus. Psychodiagnostiek betekent goed leren kennen van de geest. Psychologisch onderzoek beantwoordt vragen als: Wat is er aan de hand, waar komt het vandaan en wat is er aan te doen? op het gebied van klachten en problemen, intelligentie, cognitieve of denk-functies als aandacht en geheugen of de persoonlijkheid. Cerno biedt psychotherapeutische behandelingen voor uiteenlopende problemen als angst en stemmingsproblemen, traumatisering, persoonlijkheidsproblematiek. Ook behandeling van cognitieve problemen of niet aangeboren hersenletsel behoort tot de mogelijkheden. Onze opleidingsondersteuning is gebaseerd op ruime ervaring in diverse instellingen en in de eigen praktijk, gecombineerd met de laatste wetenschappelijke inzichten. Dat typeert de werkwijze van de specialistisch opgeleide klinisch psycholoog.
Ben je op zoek naar een psycholoog in Nijmegen?
024 20 22 017 Contactformulier. Voor vragen, advies of het direct maken van een afspraak bij een psycholoog of therapeut in Nijmegen of omgeving is PsyNed van ma t/m do tot 2030: bereikbaar en op vrijdag tot 1730. Yvonne van Terheijden, Psycholoog, Nijmegen.
Psychologenpraktijk Oker Psychologenpraktijk Oker Nijmegen.
Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen de treeknormen.
Welkom Psychologenpraktijk Perspectief.
In voorkomende gevallen wordt er ook langerdurende zorg geleverd, overbruggingszorg, nazorg of vinger-aan-de-pols-gesprekken. Een aparte poot van de praktijk omvat onderzoek, advies en begeleiding bij mensen die in willen treden bij een religieuze orde of gemeenschap of die priester willen worden.
Psychologen in Nijmegen en omgeving Nijmegen.
Psycholoog ADHD / ADD Angst / Fobie / Dwang Burn-out / Stress Concentratie, Leren Psycholoog Nijmegen Mijn naam is Sanne Ebbeling en ik ben psycholoog in Nijmegen. In mijn praktijk kun je terecht voor allerhande klachten, maar mijn expertise ligt bij het behandelen van angststoornissen en ADHD.
Basis Psycholoog-vacatures in Nijmegen maart 2018 Indeed.nl.
GZ psycholoog Indigo Nijmegen 2018/133. Nijmegen 1 plaats. Wij bieden opleidingsplekken voor de GZ psycholoog en Verpleegkundig Specialist. Neem voor meer informatie contact op met Masja Al, Zorgmanager/GZ psycholoog., Werken in zorg en welzijn 14 dagen geleden vacature opslaan meer.
Homepage Psychologiepraktijk Vivir.
Psychologiepraktijk Vivir is een kleine praktijk voor kortdurende psychologische behandeling vanuit de generalistische basis GGZ. De praktijk bevindt zich in een sfeervol 19e-eeuws herenhuis in het centrum van Nijmegen aan het Kronenburgerpark. Vivir is in 2012 opgericht door mw. Vivi Luijckx, BIG-geregistreerd GZ-psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut, Eerstelijnspsycholoog NIP en EMDR-practitioner.

Contacteer ons