Meer resultaten voor eetproblemen

eetproblemen
Eetproblemen Jouw GGD.nl.
Sommige jongeren lukt het niet om gezonde porties te eten. Ze eten in korte tijd grote hoeveelheden. Dit kan leiden tot binge eating eetbuienstoornis waarbij je gewicht juist toeneemt. Veel jongeren met eetproblemen vinden het moeilijk om te erkennen dat er iets aan de hand is.
Waar vind ik hulp voor mijn eetprobleem? Psychologie Magazine.
Als je het moeilijk vindt om dit in een keer te doen, dan kun je alvast met het volgende aan de slag: op Proud2Bme.nl kun je anoniem vragen stellen en chatten met psychologen, ervaringsdeskundigen, een diëtist en/of lotgenoten. Oorspronkelijk is deze website opgezet voor jongeren met eetproblemen, maar er zitten ook veel volwassenen op.
Eetprobleem Thuisarts.
Eetproblemen gaan meestal niet vanzelf over. Beginnende eetproblemen kunnen overgaan in een ernstige eetstoornis. Hoe eerder je hulp krijgt, hoe beter. Over je problemen praten is een eerste belangrijke stap. Probeer met een bekende te praten of ga naar je huisarts. Schaam je niet, eetproblemen komen veel voor.
Eetproblemen en voedselweigering bij kinderen SeysCentra.
Dan is de kans op het ontstaan van chronische voedselweigering heel groot. Vooral bij kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, bij te vroeg geboren kinderen en kinderen met een te laag geboortegewicht. Onder eetproblemen verstaan we.: selectief of zeer beperkt eten.;
Eetproblemen Novarum.
Eetproblemen na maagverkleining. Eetstoornis, eetprobleem of gewichtsprobleem? De termen eetstoornis en eetprobleem worden vaak door elkaar gebruikt en eigenlijk onterecht over één kam geschoren. Maar wat is nu precies het onderscheid? Een eetstoornis is een ernstige en ingewikkelde psychiatrische ziekte.
Eetproblemen Eetproblemen Proud2bme.
Artikelen en media. Uw kind en eetproblemen. In de puberteit verandert er heel wat bij een kind en kan je als ouder een afstand tussen jezelf en je kind gaan ervaren. Tot op zekere hoogte is dit ook niet erg en is het een normale ontwikkeling.
Heb ik een eetprobleem? Novarum.
Kortom: twijfel je of je een eetprobleem hebt? Doe dan de test. Als je deze test doet, wordt er nagegaan of er aanwijzingen zijn of je een eetprobleem hebt. Novarum biedt ondersteuning en hulp bij alle eetproblemen, je staat er niet alleen voor!
Eetstoornis, eetprobleem of een gewichtsprobleem? Human Concern.
Heb je nu een eetstoornis, eetprobleem of een gewichtsprobleem? In de dagelijkse spreektaal, in de literatuur, en ook op onze website, worden de termen eetstoornis en eetproblemen vaak door elkaar gebruikt en eigenlijk onterecht over één kam geschoren. Maar wat is nu precies het onderscheid?
Eetprobleem of eetstoornis? 99gram.nl, alles over eten, gewicht en uiterlijk.
Wil je weten waar je terecht kunt voor je eetprobleem en welke hulp ze daar bieden? Je kunt altijd terecht bij je huisarts en de GGZ in een stad bij jou in de buurt. Er zijn ook hulpverleningscentra, zelfhulporganisaties en online behandelingen speciaal voor eetproblemen.

Contacteer ons