Resultaten voor eetproblemen

eetproblemen
Waar vind ik hulp voor mijn eetprobleem? Psychologie Magazine.
Als je het moeilijk vindt om dit in een keer te doen, dan kun je alvast met het volgende aan de slag: op Proud2Bme.nl kun je anoniem vragen stellen en chatten met psychologen, ervaringsdeskundigen, een diëtist en/of lotgenoten. Oorspronkelijk is deze website opgezet voor jongeren met eetproblemen, maar er zitten ook veel volwassenen op.
Eetstoornis, eetprobleem of een gewichtsprobleem? Human Concern.
Heb je nu een eetstoornis, eetprobleem of een gewichtsprobleem? In de dagelijkse spreektaal, in de literatuur, en ook op onze website, worden de termen eetstoornis en eetproblemen vaak door elkaar gebruikt en eigenlijk onterecht over één kam geschoren. Maar wat is nu precies het onderscheid?
Kinderditetiek eetproblemen bij jonge kinderen HAN.nl.
Interventies met medische voeding bij kinderen met eetproblemen. Behoefte en volwaardige voeding van kinderen met eetproblemen. In deze cursus wordt geen aandacht besteed aan het Pelsserdieet of glutenvrij dieet bij ADHD of ASS. Eetproblemen veroorzaakt door medische problemen worden uitgebreid behandeld in de cursus: kinderen met groeiachterstand en ondervoeding.
Eetproblemen? Psychologenpraktijk Amersfoort.
Neem contact op met Psycholoog Amersfoort want je bent bij ons aan het juiste adres om van je eetproblemen af te komen. Onze assistente Betty Jongbloed beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt met haar ook een eerste afspraak maken.
Eetproblemen Jouw GGD.nl.
Sommige jongeren lukt het niet om gezonde porties te eten. Ze eten in korte tijd grote hoeveelheden. Dit kan leiden tot binge eating eetbuienstoornis waarbij je gewicht juist toeneemt. Veel jongeren met eetproblemen vinden het moeilijk om te erkennen dat er iets aan de hand is.
Eetprobleem Thuisarts.
Eetproblemen gaan meestal niet vanzelf over. Beginnende eetproblemen kunnen overgaan in een ernstige eetstoornis. Hoe eerder je hulp krijgt, hoe beter. Over je problemen praten is een eerste belangrijke stap. Probeer met een bekende te praten of ga naar je huisarts. Schaam je niet, eetproblemen komen veel voor.
Eetproblemen De OpgroeiPraktijk.
Echter, in andere gevallen ligt er ook een psychologische reden ten grondslag aan de eetproblemen. Eetproblemen kunnen al bij jonge kinderen voorkomen, maar worden ook veel gezien bij pubers, en dan met name meisjes. Echter, ook jongens kunnen last hebben van eetproblemen.
Eetproblemen Mijn Kinderarts.
Bij jonge kinderen zijn eetproblemen een vaak voorkomende reden om de huisarts of kinderarts te bezoeken. Was er bij uw kind als zuigeling nog sprake van dat hij makkelijk aan de borst dronk en gingen de eerste hapjes ook goed, bij peuters en kleuters kan het eten ineens veel meer problemen geven.
Waarom autisme en eetproblemen vaak hand in hand gaan Tonic.
Dat moest op een andere manier worden behandeld dan de eetproblemen van andere mensen wat dus niet gebeurde. Maar hoe moet het dan? Ik" kijk altijd eerst welke zintuigen precies overprikkeld worden tijdens het eten, vertelt Ilse van Heumen, die zich als diëtist specialiseert in eetproblemen met mensen bij autisme.
Eetproblemen? Psychologenpraktijk Zwolle.
Neem contact op met Psycholoog Zwolle want je bent bij ons aan het juiste adres om van je eetproblemen af te komen. Onze assistente Betty Jongbloed beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt met haar ook een eerste afspraak maken.
Voor mensen met een eetprobleem en hun naasten. Stichting JIJ.
Voor mensen met een eetprobleem en hun naasten. Wij bieden sinds 2010 met een vrijwilligersteam getrainde ervaringsdeskundigen aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis laagdrempelige hulp en ondersteuning in een veilige en privacy gewaarborgde omgeving. Ook bieden wij een aanbod voor naasten.

Contacteer ons