Resultaten voor eetproblemen

eetproblemen
Eetproblemen Jouw GGD.nl.
Sommige jongeren lukt het niet om gezonde porties te eten. Ze eten in korte tijd grote hoeveelheden. Dit kan leiden tot binge eating eetbuienstoornis waarbij je gewicht juist toeneemt. Veel jongeren met eetproblemen vinden het moeilijk om te erkennen dat er iets aan de hand is.
Eetproblemen Studentpraktijk Amsterdam.
Enkele cijfers: er zijn bijna een half miljoen studerenden in het hoger onderwijs met eetproblemen. Er worden drie hoofdvormen van eetstoornissen onderscheiden: Anorexia, Boulimia en Binge Eating Disorder. Mensen die aan Anorexia lijden, proberen ten koste van alles slanker te worden.
Eetproblemen kun je prima afleren NRC.
Anita Jansen: Blijven dooreten van het ongezondste voedsel denkbaar, dat is echt een gedragsprobleem. Foto's' Chris Keulen. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Eetproblemen kun je prima afleren. Anita Jansen eetstoornisdeskundige. Eten is gedrag, en eetproblemen zijn met de juiste therapie te bestrijden.
Eetproblemen Psycholoog Drachten.
Neem contact op met Psycholoog Drachten want je bent bij ons aan het juiste adres om van je eetproblemen af te komen. Onze assistente Betty Jongbloed beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt met haar ook een eerste afspraak maken.
Eetproblemen bij jonge kinderen 0-3 jaar OLVG.
bekijk uw dossier. Aandoeningen behandelingen Eetproblemen bij jonge kinderen 0-3 jaar u kunt hiervoor terecht bij Kindergeneeskunde. Bij jonge kinderen komen problemen met eten en drinken veel voor. Vervelend en lastig, maar gelukkig meestal niet iets om echt bezorgd over te zijn.
Psycholoog Bredius Almere helpt u bij Eetproblemen.
Ze zijn bang om zwaarder te worden of dik te worden of hebben last van een jojo-effect. Er is sprake van een verstoord eetpatroon, een vertekend lichaamsbeeld of lichaamsbeleving. Er zijn verschillende soorten eetproblemen, zoals anorexia nervosa, boulimia nervosa en eetbuistoornissen.
Eetproblemen De OpgroeiPraktijk.
Echter, in andere gevallen ligt er ook een psychologische reden ten grondslag aan de eetproblemen. Eetproblemen kunnen al bij jonge kinderen voorkomen, maar worden ook veel gezien bij pubers, en dan met name meisjes. Echter, ook jongens kunnen last hebben van eetproblemen.
Eetproblemen: Stap voor stap, hap voor hap Autisme expertisecentrum.
Bij Yulius Kinder en jeugdpsychiatrie en Autisme zien we met grote regelmaat kinderen met een autismespectrumstoornis met eetproblemen. Deze kinderen hebben een sterke voorkeur voor of afkeur van bepaald voedsel, eten selectief en/of weigeren voedsel met een bepaalde structuur of kleur.
Hulp bij eetproblemen.
Ervaringsdeskundigheid is een team van mensen die hersteld zijn van een eetstoornis en nu hun ervaring en deskundigheid inzetten ter ondersteuning van mensen die te maken hebben met een eetprobleem. Mensen met een eetstoornis kunnen bij ons terecht voor een behandeling.
Eetproblemen Instituut voor Rationele Therapie.
U kunt zich ook direct als cliƫnt aanmelden voor een intakegesprek. Voor mensen met een eetstoornis is eten en alles wat daarmee te maken heeft een obsessie. Zij zijn extreem bang om aan te komen en verbergen hun eetproblemen zoveel mogelijk.
Eetproblemen Stichting Nationaal Fonds tegen Kanker.
Eetproblemen door kanker. Effecten van kanker en de behandeling op eten en drinken. De ziekte kanker maar ook de bijwerkingen van de op de tumor gerichte behandelingen zoals een operatie, bestraling of chemotherapie kunnen veel effect hebben op de eetgewoonten.

Contacteer ons